Milletvekili ERBAŞ: Hayatını Ülkesine Adayan Fedakârlık Sembolüdür

Güncel 09.11.2023 - 15:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 18502+ kez okundu.
 

Milletvekili ERBAŞ: Hayatını Ülkesine Adayan Fedakârlık Sembolüdür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserleri, emanetleri, hizmetleri ve mücadele gücüyle Türk milletinin sonsuza kadar unutulmayacağını ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserleri, emanetleri, hizmetleri ve mücadele gücüyle Türk milletinin sonsuza kadar unutulmayacağını ifade etti. MHP’li Ahmet Erbaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu,  Türk milletinin uyanışının kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde bir kez daha şükranla yâd ettiğini bildirdi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, özetle şöyle dedi: FEDAKÂRLIK SEMBOLÜ “Büyük Atatürk, 57 yıllık hayatını ülkesine ve milletine adayan bir fedakârlık sembolüdür. Zor şartlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplayan büyük bir devlet adamıdır. Unutulmamalıdır ki, Büyük Atatürk’ün en büyük ideali de, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Yaşadığımız uluslararası olumsuzluklara rağmen Cumhur İttifakı olarak Büyük Önderin ideallerinin takipçisi olarak kutladığımız 100. Yıldönümünde Türk devrinin heyecanını da yaşıyoruz. YÜZYILIN DEHASI YAPAN ÖZELLİĞİ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça bir milletin asla yok edilemeyeceğini’ herkese ispat ederek mazlum milletlerin istiklal mücadelelerine örnek olan Atatürk’ü yüzyılın dehası yapan özelliklerinin başında, ‘kuvvetli öngörüsü’ gelmektedir’ şeklindeki ifadesi şüphesiz bugün, bizleri de aziz Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu vesileyle İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.” İfadelerini kullandı. – DORUK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserleri, emanetleri, hizmetleri ve mücadele gücüyle Türk milletinin sonsuza kadar unutulmayacağını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserleri, emanetleri, hizmetleri ve mücadele gücüyle Türk milletinin sonsuza kadar unutulmayacağını ifade etti.

MHP’li Ahmet Erbaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu,  Türk milletinin uyanışının kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde bir kez daha şükranla yâd ettiğini bildirdi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, özetle şöyle dedi:

FEDAKÂRLIK SEMBOLÜ

“Büyük Atatürk, 57 yıllık hayatını ülkesine ve milletine adayan bir fedakârlık sembolüdür. Zor şartlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplayan büyük bir devlet adamıdır.

Unutulmamalıdır ki, Büyük Atatürk’ün en büyük ideali de, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Yaşadığımız uluslararası olumsuzluklara rağmen Cumhur İttifakı olarak Büyük Önderin ideallerinin takipçisi olarak kutladığımız 100. Yıldönümünde Türk devrinin heyecanını da yaşıyoruz.

YÜZYILIN DEHASI YAPAN ÖZELLİĞİ

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça bir milletin asla yok edilemeyeceğini’ herkese ispat ederek mazlum milletlerin istiklal mücadelelerine örnek olan Atatürk’ü yüzyılın dehası yapan özelliklerinin başında, ‘kuvvetli öngörüsü’ gelmektedir’ şeklindeki ifadesi şüphesiz bugün, bizleri de aziz Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu vesileyle İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.” İfadelerini kullandı. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.