Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni, Kick Boks Antrenmanını Ziyaret Etti

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 16.04.2024 - 22:50, Güncelleme: 17.04.2024 - 12:14 2965 kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni, Kick Boks Antrenmanını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni, Kick Boks Antrenmanını Ziyaret Etti
Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni, Kick Boks antrenmanını ziyaret ederek, gençlerle buluştu. Yeni Kapalı Spor Salonunda Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılan Kick Boks antrenmanlarını izleyen Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni ve ekibi, gençlerin Kick Boks'a gösterdikleri yoğun talepten, vatana millete bağlı gençler yetiştirildiğinden dolayı memnuniyetlerini ve takdirlerini ifade etti. Ülkü Ocakları Başkanı Bukni, gençlerin şehrimizi, ülkemizi temsil ettikleri, kötü alışkanlıklar yerine sporu hayatlarının parçası haline getirdikleri için kendilerine ve ailelerine teşekkür ederken; gençlere sahip çıktıkları mihmandarlık yaptıkları için İl Temsilcisi ve Antrenör Ahmet Arabacı ile Uluslararası Hakem ve Antrenör Fatma Çakır hocalarımıza teşekkür etti. Başkan Bukni: "Antrenman başında ve sonunda Ay Yıldızlı Türk Bayrağımıza, siz hocalarımıza ve bizlere almış oldukları selam, saygının ve milli manevi değerlerimize bağlılığın simgeleri. Önümüzdeki süreçte Konya'da düzenlenecek müsabakada ve Dünya Kupasında da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz, başarılar diliyoruz. Gençler madalyasız dönmüyorsunuz maşallah. Güzel başarılar elde ediyorsunuz, bizler de sizleri gururla takip ediyoruz. Ulusal ve Uluslararası arenada başarılarınızın devamını dileriz" ifadelerini kullandı. Ziyaretlerinden dolayı Antrenörler Fatma Çakır ve Ahmet Arabacı, Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni'ye teşekkür etti. - DORUK
Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni, Kick Boks Antrenmanını Ziyaret Etti

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni, Kick Boks antrenmanını ziyaret ederek, gençlerle buluştu. Yeni Kapalı Spor Salonunda Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılan Kick Boks antrenmanlarını izleyen Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni ve ekibi, gençlerin Kick Boks'a gösterdikleri yoğun talepten, vatana millete bağlı gençler yetiştirildiğinden dolayı memnuniyetlerini ve takdirlerini ifade etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Bukni, gençlerin şehrimizi, ülkemizi temsil ettikleri, kötü alışkanlıklar yerine sporu hayatlarının parçası haline getirdikleri için kendilerine ve ailelerine teşekkür ederken; gençlere sahip çıktıkları mihmandarlık yaptıkları için İl Temsilcisi ve Antrenör Ahmet Arabacı ile Uluslararası Hakem ve Antrenör Fatma Çakır hocalarımıza teşekkür etti.

Başkan Bukni: "Antrenman başında ve sonunda Ay Yıldızlı Türk Bayrağımıza, siz hocalarımıza ve bizlere almış oldukları selam, saygının ve milli manevi değerlerimize bağlılığın simgeleri. Önümüzdeki süreçte Konya'da düzenlenecek müsabakada ve Dünya Kupasında da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz, başarılar diliyoruz. Gençler madalyasız dönmüyorsunuz maşallah. Güzel başarılar elde ediyorsunuz, bizler de sizleri gururla takip ediyoruz. Ulusal ve Uluslararası arenada başarılarınızın devamını dileriz" ifadelerini kullandı. Ziyaretlerinden dolayı Antrenörler Fatma Çakır ve Ahmet Arabacı, Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni'ye teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.