Erkan GÜRAL’a Recep Tayyip ERDOĞAN Oluruyla Yeni Görev

Güncel 25.10.2023 - 21:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 15882+ kez okundu.
 

Erkan GÜRAL’a Recep Tayyip ERDOĞAN Oluruyla Yeni Görev

Kısa bir süre önce AK Parti MKYK Üyesi olarak belirlenen ilimizin ve ülkemizin tanınmış İşadamlarından Erkan Güral, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi’nin takdirleri, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Ekonomi İ
Kısa bir süre önce AK Parti MKYK Üyesi olarak belirlenen ilimizin ve ülkemizin tanınmış İşadamlarından Erkan Güral, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi’nin takdirleri, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’nin takdirleri ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla MKYK Üyesi Erkan Güral ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı eski Müsteşar Cenap Aşçı Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Erkan Güral: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliğine seçilmemin ardından Sayın Nihat Zeybekçi Bakanımızın Başkanlığında Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atanmanın gururunu yaşamaktayım. Ülke ekonomimiz için geliştireceğimiz projelerin Türkiye’nin yeni yüzyılındaki yolculuğuna ışık tutmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevlerine atanan; kıymetli dava ve yol arkadaşlarım Cenap Şapçı ve Erkan Güral’ın yeni görevlerini tebrik ediyor hayırlı uğurlu olmasını diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Doruk Gazetesi olarak hemşehrimiz Sayın Erkan Güral’ın yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. – DORUK Fatma
Kısa bir süre önce AK Parti MKYK Üyesi olarak belirlenen ilimizin ve ülkemizin tanınmış İşadamlarından Erkan Güral, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi’nin takdirleri, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Ekonomi İ

Kısa bir süre önce AK Parti MKYK Üyesi olarak belirlenen ilimizin ve ülkemizin tanınmış İşadamlarından Erkan Güral, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi’nin takdirleri, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’nin takdirleri ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla MKYK Üyesi Erkan Güral ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı eski Müsteşar Cenap Aşçı Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Erkan Güral: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliğine seçilmemin ardından Sayın Nihat Zeybekçi Bakanımızın Başkanlığında Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atanmanın gururunu yaşamaktayım. Ülke ekonomimiz için geliştireceğimiz projelerin Türkiye’nin yeni yüzyılındaki yolculuğuna ışık tutmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevlerine atanan; kıymetli dava ve yol arkadaşlarım Cenap Şapçı ve Erkan Güral’ın yeni görevlerini tebrik ediyor hayırlı uğurlu olmasını diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Doruk Gazetesi olarak hemşehrimiz Sayın Erkan Güral’ın yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. – DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.