ASKF'den DORUK Gazetesi'ni Ziyaret

Spor 04.02.2021 - 19:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4238+ kez okundu.
 

ASKF'den DORUK Gazetesi'ni Ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat CENGİZ, 8. Kuruluş yıldönümümüz münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat CENGİZ, 8. Kuruluş yıldönümümüz münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Kurucusu olan Ahmet ARABACI ile çocukluk arkadaşı olduklarını ifade eden Murat CENGİZ, "Ahmet Bey ile biz çocukluğumuzdan beri sporun içindeyiz. Birlikte futbol oynadık, rahmetli M. Asım ALKIŞ büyüğümüzden hem sporun önemini hem de spor ahlakını birlikte öğrendik. Halen de sporla ilişkimiz devam ediyor. Ben ASKF'nin başına geldiğimde Kütahya'mızda sadece 3-4 tane toprak saha vardı. Şimdi Allah'a şükür hemen hemen her mahallemizde ve ilçelerimizde sentetik çim olmak üzere pek çok sahamız var. Çocuklarımızın spor yapabilmelerini sağlayacak her türlü imkan, alet edevat mevcut. Spor kulüplerimiz daha bilinçli ve iddialı yöneticilerden oluşuyor. Taban birliklerimiz sporun ilimizde gelişmesi için azami gayreti gösteriyorlar. Kütahya'mız aynı zamanda hemen hemen her branşta önemli başarılı sporcularımızın yetiştiği bir il haline geldi.   ASKF olarak sporcularımız ve kulüplerimizi desteklemek için biz de azami gayret gösteriyoruz. Önce İl Özel İdare'den maddi destek, akabinde Spor Bakanlığı'ndan kulüplerimize maddi destekten sonra dün de yapmış olduğumuz istişareler sonucu Kütahya Belediye'miz tarafından önemli destekler sağlandı. Kütahya Belediye'mizin almış olduğu meclis kararı ile 57 kulübümüze 200 Bin TL'lik maddi yardımın çeki bir törenle ASKF'ye takdim edildi. Başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese sporcularımız ve kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarımızı bizimle paylaşan yerel basınımızdan Kütahya DORUK Gazetemizin 8. Kuruluş yıldönümünü kutlamak maksadıyla, ziyareti gerçekleştirdik. Bu vesile ile çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşan tüm yerel basınımıza DORUK Gazetesi nezdinde teşekkür ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz" dedi. - DORUK
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat CENGİZ, 8. Kuruluş yıldönümümüz münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat CENGİZ, 8. Kuruluş yıldönümümüz münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizin Kurucusu olan Ahmet ARABACI ile çocukluk arkadaşı olduklarını ifade eden Murat CENGİZ, "Ahmet Bey ile biz çocukluğumuzdan beri sporun içindeyiz. Birlikte futbol oynadık, rahmetli M. Asım ALKIŞ büyüğümüzden hem sporun önemini hem de spor ahlakını birlikte öğrendik. Halen de sporla ilişkimiz devam ediyor. Ben ASKF'nin başına geldiğimde Kütahya'mızda sadece 3-4 tane toprak saha vardı. Şimdi Allah'a şükür hemen hemen her mahallemizde ve ilçelerimizde sentetik çim olmak üzere pek çok sahamız var. Çocuklarımızın spor yapabilmelerini sağlayacak her türlü imkan, alet edevat mevcut. Spor kulüplerimiz daha bilinçli ve iddialı yöneticilerden oluşuyor. Taban birliklerimiz sporun ilimizde gelişmesi için azami gayreti gösteriyorlar. Kütahya'mız aynı zamanda hemen hemen her branşta önemli başarılı sporcularımızın yetiştiği bir il haline geldi.

 

ASKF olarak sporcularımız ve kulüplerimizi desteklemek için biz de azami gayret gösteriyoruz. Önce İl Özel İdare'den maddi destek, akabinde Spor Bakanlığı'ndan kulüplerimize maddi destekten sonra dün de yapmış olduğumuz istişareler sonucu Kütahya Belediye'miz tarafından önemli destekler sağlandı. Kütahya Belediye'mizin almış olduğu meclis kararı ile 57 kulübümüze 200 Bin TL'lik maddi yardımın çeki bir törenle ASKF'ye takdim edildi.

Başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese sporcularımız ve kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarımızı bizimle paylaşan yerel basınımızdan Kütahya DORUK Gazetemizin 8. Kuruluş yıldönümünü kutlamak maksadıyla, ziyareti gerçekleştirdik. Bu vesile ile çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşan tüm yerel basınımıza DORUK Gazetesi nezdinde teşekkür ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.