Ücretsiz xml site haritası oluşturucu

Kütahya’da bu fırın mahalle kültürünü yaşatacak

Yerel (İGF) - İGF | 21.11.2025 - 16:18, Güncelleme: 21.11.2025 - 19:53 6297 kez okundu.
 

Kütahya’da bu fırın mahalle kültürünü yaşatacak

Kütahya Belediyesi, Kumarı Mahallesi’ne kazandırılan mahalle fırınının açılışını Başkan Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta mahalle sakinleri dayanışma içinde pişirdikleri pideleri ikram etti.
Kütahya Belediyesi, Kumarı Mahallesi’ne kazandırılan mahalle fırınının açılışını Başkan Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta mahalle sakinleri dayanışma içinde pişirdikleri pideleri ikram etti. Kütahya Belediyesi, sosyal yaşamı güçlendiren projelerine bir yenisini daha ekleyerek Kumarı Mahalle Fırını’nı hizmete açtı. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, açılış programında mahalle halkıyla bir araya geldi.   Başkan Kahveci, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin özenle planlandığını vurgulayarak, “Kumarı Mahallesi’nin ortak kullanım alanlarını güçlendiren bu fırın, mahalle kültürümüzü pekiştirecek önemli bir adımdır.” dedi.   Açılış kapsamında mahalle sakinleri yeni fırında pideler pişirip vatandaşlara ikram etti.   Program boyunca sıcak ve samimi bir dayanışma ortamı oluştu. Kahveci, fırın çevresinde yapılan düzenlemeleri de yerinde inceleyerek vatandaşlardan talep ve önerilerini dinledi. Dua okunması, kurdele kesimi ve ikramlarla tamamlanan törene Kumarı Mahallesi Muhtarı Cemil Şahin, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından Başkan Kahveci ve mahalle halkı, bin yıllık olduğu tahmin edilen ve 1995’te anıt ağaç olarak tescillenen kestane ağacının altında hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi.
Kütahya Belediyesi, Kumarı Mahallesi’ne kazandırılan mahalle fırınının açılışını Başkan Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta mahalle sakinleri dayanışma içinde pişirdikleri pideleri ikram etti.

Kütahya Belediyesi, Kumarı Mahallesi’ne kazandırılan mahalle fırınının açılışını Başkan Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta mahalle sakinleri dayanışma içinde pişirdikleri pideleri ikram etti.

Kütahya Belediyesi, sosyal yaşamı güçlendiren projelerine bir yenisini daha ekleyerek Kumarı Mahalle Fırını’nı hizmete açtı. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, açılış programında mahalle halkıyla bir araya geldi.

 

Başkan Kahveci, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin özenle planlandığını vurgulayarak, “ Kumarı Mahallesi’nin ortak kullanım alanlarını güçlendiren bu fırın, mahalle kültürümüzü pekiştirecek önemli bir adımdır.” dedi.

 

Açılış kapsamında mahalle sakinleri yeni fırında pideler pişirip vatandaşlara ikram etti.

 

Program boyunca sıcak ve samimi bir dayanışma ortamı oluştu. Kahveci, fırın çevresinde yapılan düzenlemeleri de yerinde inceleyerek vatandaşlardan talep ve önerilerini dinledi.

Dua okunması, kurdele kesimi ve ikramlarla tamamlanan törene Kumarı Mahallesi Muhtarı Cemil Şahin, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından Başkan Kahveci ve mahalle halkı, bin yıllık olduğu tahmin edilen ve 1995’te anıt ağaç olarak tescillenen kestane ağacının altında hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma kuşadası escort çorlu escort izmir escort çerkezköy escort çeşme escort kayseri escort konya escort gaziantep escort fethiye escort bodrum escort