Bakan Yardımcımız Cantimur ve Çakır, Ankara’daki İftar Programında Buluştu
Bakan Yardımcımız Cantimur ve Çakır, Ankara’daki İftar Programında Buluştu
Bakan Yardımcımız Cantimur ve Çakır, Ankara’daki İftar Programında Buluştu
Kütahya’dan yetişen değerli isimler, Ankara’da düzenlenen Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şubesi iftar programında bir araya geldi. Maliye Bakan Yardımcısı hemşerimiz Abdullah Erdem Cantimur ile DORUK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır, program kapsamında samimi bir buluşma gerçekleştirerek istişarelerde bulundu.
Cantimur, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştiren bu tür buluşmaların önemine dikkat çekerken, DORUK Gazetesi’nin yayın çizgisini yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini ifade etti. Gazetemize yönelik övgü dolu sözlerini ise kaleme aldığı teşekkür mektubuyla somutlaştırmıştı. Söz konusu mektup, bugün gazetemizin baş köşesinde yer almakta ve bizler için onur vesilesi olmaktadır.
Bu anlamlı buluşma, hemşerilerimizin Ankara’daki dayanışmasını güçlendirirken, basın ve kamu yönetimi arasındaki iletişimin de ne denli kıymetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. - DORUK
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

