Yılın En Romantik Gününde Sofralar, Güral Porselen ile Sevdiklerinizi Şımartacak

Güncel 13.02.2021 - 09:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3002+ kez okundu.
 

Yılın En Romantik Gününde Sofralar, Güral Porselen ile Sevdiklerinizi Şımartacak

Aşkla pişirilmiş nefis yemekleri şık ve romantik bir masada şölene dönüştüren Güral Porselen, kış mevsiminin en kısa ve en romantik ayında kalpleri ısıtacak. Kalpten gelen güzel ve sıcak duyguları unutulmaz bir sofra ile birleştiren Güral Porselen, yılın en romantik günü olan Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi kusursuz tasarımlarıyla şımartacak.
Seni seviyorum demenin en güzel yolunun lezzetli ve zarif sofralardan geçeceği bu özel günde Güral Porselen ile kurulmuş sevginize yakışacak masalar, yemek odanızda sevgi çemberi oluşturacak. İçinizdeki en güzel duyguları kendi elleriniz ile hazırlayacağınız aşkla pişirilmiş yemekler ile sunabileceğiniz Sevgililer Günü’nde sevgilinize en güzel hediye Güral Porselen’nin eşsiz tasarımlarıyla kurulmuş şık sofralar olacak. Dört bir tarafın aşkla çevrelendiği Sevgililer Günü’nde sevgilinin kalbine giden yol, Güral Porselen ile masaya sevginizi yerleştirebileceğiniz tadına doyulmaz sofralardan geçerek en unutulmaz dakikaların ve en değerli paylaşımların mimarı olacak. Zanaat, sanat ve kaliteyi modern tasarımlarıyla buluşturan Güral Porselen ürünlerine ‘’Gural.com.tr’’ adresinden ve tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Güral Porselen hakkında: Üretim kapasitesi, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile sektörün öncü firmalarından biri olan Güral Porselen, faaliyet gösterdiği porselen sektöründe modern üretim teknolojileri kullanarak, çevreye duyarlı, sağlıklı ve kullanışlı ürünleri ile globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Üretim tesislerindeki fırınlarının birçoğunda ısı geri dönüşümüyle enerji tasarrufu sağlayan Güral Porselen, sürdürülebilir dünya faaliyetlerine önem veren çevre hassasiyeti yüksek bir firma olarak sektörünün liderleri arasında yerini almıştır. Güral Porselen, 2019 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde ‘Porselen ve Seramik Sofra Mutfak ve Seramik Süs Eşyası’ kategorisinde kusursuz tasarımlarıyla 1.’lik ödülüne layık görülmüştür.
Aşkla pişirilmiş nefis yemekleri şık ve romantik bir masada şölene dönüştüren Güral Porselen, kış mevsiminin en kısa ve en romantik ayında kalpleri ısıtacak. Kalpten gelen güzel ve sıcak duyguları unutulmaz bir sofra ile birleştiren Güral Porselen, yılın en romantik günü olan Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi kusursuz tasarımlarıyla şımartacak.

Seni seviyorum demenin en güzel yolunun lezzetli ve zarif sofralardan geçeceği bu özel günde Güral Porselen ile kurulmuş sevginize yakışacak masalar, yemek odanızda sevgi çemberi oluşturacak. İçinizdeki en güzel duyguları kendi elleriniz ile hazırlayacağınız aşkla pişirilmiş yemekler ile sunabileceğiniz Sevgililer Günü’nde sevgilinize en güzel hediye Güral Porselen’nin eşsiz tasarımlarıyla kurulmuş şık sofralar olacak.

Dört bir tarafın aşkla çevrelendiği Sevgililer Günü’nde sevgilinin kalbine giden yol, Güral Porselen ile masaya sevginizi yerleştirebileceğiniz tadına doyulmaz sofralardan geçerek en unutulmaz dakikaların ve en değerli paylaşımların mimarı olacak.

Zanaat, sanat ve kaliteyi modern tasarımlarıyla buluşturan Güral Porselen ürünlerine ‘’Gural.com.tr’’ adresinden ve tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Güral Porselen hakkında:

Üretim kapasitesi, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile sektörün öncü firmalarından biri olan Güral Porselen, faaliyet gösterdiği porselen sektöründe modern üretim teknolojileri kullanarak, çevreye duyarlı, sağlıklı ve kullanışlı ürünleri ile globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Üretim tesislerindeki fırınlarının birçoğunda ısı geri dönüşümüyle enerji tasarrufu sağlayan Güral Porselen, sürdürülebilir dünya faaliyetlerine önem veren çevre hassasiyeti yüksek bir firma olarak sektörünün liderleri arasında yerini almıştır. Güral Porselen, 2019 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde ‘Porselen ve Seramik Sofra Mutfak ve Seramik Süs Eşyası’ kategorisinde kusursuz tasarımlarıyla 1.’lik ödülüne layık görülmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.