Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: Kütahya Şehir Hastanesi İleri Tıp Teknolojileriyle Gelişmiş Olanaklara Sahip

Sağlık (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 03.04.2024 - 13:24, Güncelleme: 03.04.2024 - 13:38 2430+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: Kütahya Şehir Hastanesi İleri Tıp Teknolojileriyle Gelişmiş Olanaklara Sahip

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Kütahya Şehir Hastenimiz, Özellikli Tedavi İmkanları Sunuyor
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: “Köklü tarihi, zengin kültürü, eşsiz termal kaynakları, doğal güzellikleri ve Dünyaca ünlü çinileriyle Kütahya modern çağın gelişmiş tıp olanaklarına sahip hastanesine kavuştu. Türk Sağlık sisteminin en yeni eserlerinden biri Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Özellikli Hizmetlerden Oluşan Hastane İleri tıp teknolojileri ve gelişmiş olanaklarla donatılan Kütahya Şehir Hastanesi, Hiperbarik Oksijen tedavisi, yanık tedavi ünitesi, inme ünitesi, Anne Oteli, Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, Anjiyografi ünitesi, kemoterapi ünitesi, nükleer tıp, Retinopati tanı merkezi, Diyaliz Merkezi gibi bir çok yeni hizmeti Kütahyalılara sunuyor. Yüksek yatak ve yoğum bakım kapasitesi, diyaliz üniteleri, tam teşekküllü ameliyathaneleri ve her alanda uzman sağlık personeliyle Kütahya Şehir Hastanesi vatandaşlarımızı günümüzün nitelikli olanaklarıyla buluşturuyor. Türk Sağlık Sisteminin Kararlı İlerleyişine Katkılar Sunmakta Modern mimari anlayışıyla dizayn edilen Şehir Hastanesi, toplam 182 bin metrekare kapalı alana sahip,  79 yoğun bakım kapasitesi, 12+1 diyaliz yatağı, 202 polikliniği, 20 ameliyathanesi, Bin yüz altmış araçlık otopark, Helikopter pistiyle gelişmiş imkanlarla Türk sağlık sisteminin kararlı ilerleyişine büyük katkılar sunan ve Ege bölgesinin önemli sağlık merkezleri arasında yerini alan şehir hastanesi ile Türk sağlık sistemi gücüne güç katmaya devam ediyor. Hayata hayat katan sağlık devrimi” ifadelerini kullandı. – DORUK  Fatma
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Kütahya Şehir Hastenimiz, Özellikli Tedavi İmkanları Sunuyor

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: “Köklü tarihi, zengin kültürü, eşsiz termal kaynakları, doğal güzellikleri ve Dünyaca ünlü çinileriyle Kütahya modern çağın gelişmiş tıp olanaklarına sahip hastanesine kavuştu. Türk Sağlık sisteminin en yeni eserlerinden biri Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Özellikli Hizmetlerden Oluşan Hastane

İleri tıp teknolojileri ve gelişmiş olanaklarla donatılan Kütahya Şehir Hastanesi, Hiperbarik Oksijen tedavisi, yanık tedavi ünitesi, inme ünitesi, Anne Oteli, Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, Anjiyografi ünitesi, kemoterapi ünitesi, nükleer tıp, Retinopati tanı merkezi, Diyaliz Merkezi gibi bir çok yeni hizmeti Kütahyalılara sunuyor. Yüksek yatak ve yoğum bakım kapasitesi, diyaliz üniteleri, tam teşekküllü ameliyathaneleri ve her alanda uzman sağlık personeliyle Kütahya Şehir Hastanesi vatandaşlarımızı günümüzün nitelikli olanaklarıyla buluşturuyor.

Türk Sağlık Sisteminin Kararlı İlerleyişine Katkılar Sunmakta

Modern mimari anlayışıyla dizayn edilen Şehir Hastanesi, toplam 182 bin metrekare kapalı alana sahip,  79 yoğun bakım kapasitesi, 12+1 diyaliz yatağı, 202 polikliniği, 20 ameliyathanesi, Bin yüz altmış araçlık otopark, Helikopter pistiyle gelişmiş imkanlarla Türk sağlık sisteminin kararlı ilerleyişine büyük katkılar sunan ve Ege bölgesinin önemli sağlık merkezleri arasında yerini alan şehir hastanesi ile Türk sağlık sistemi gücüne güç katmaya devam ediyor. Hayata hayat katan sağlık devrimi” ifadelerini kullandı. – DORUK  Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.