Mavi Şimşek Kongresi Ertelendi!

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 02.06.2025 - 13:37, Güncelleme: 02.06.2025 - 13:37 3539 kez okundu.
 

Mavi Şimşek Kongresi Ertelendi!

Belediye Kütahyaspor olağanüstü genel kurulu 30 Mayıs 2025 tarihinde, her hangi bir liste oluşmadığı ve yeterli çoğunluğa erişmediği için 16 Haziran 2025 tarihine ertelendi.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor 2. Lig için play off turunda elenmesinin ardından Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, bir basın toplantısı düzenleyerek görevi bıraktığını ve olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldıklarını açıklamıştı. Belediye Kütahyaspor olağanüstü genel kurulu 30 Mayıs 2025 tarihinde, her hangi bir liste oluşmadığı ve yeterli çoğunluğa erişmediği için 16 Haziran 2025 tarihine ertelendi. Kulüp Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu, kulübümüzün gelecek sezon yapılanmasına taraftar olarak destek vereceklerini belirterek, kulübümüzü olağanüstü genel kurula götürme kararı alarak, genel kurulda Başkanlığa aday olmayacağını bildirmiştir. Bu önemli süreçte tüm şehrimizi, taraftarlarımızı, kanaat önderlerini, iş insanlarını ve siyasetçilerimizi kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz. Ancak herhangi bir endişe olmaması gerektiği hem Belediye Başkanı Eyüp Kahveci hem de Kulüp Başkanı Osman Altınkaya tarafından belirtildi. Takımın 6 yıldır ön adı olan Belediye'nin kaldırılacağını buraya farklı bir sponsor bulunarak takıma maddi kaynak sağlanmasını istediğini, bu olmasa dahi 1966'da kurulan Kütahyaspor'un kendine yakışan orjinal ismiyle mücadelesine devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Eyüp Kahveci: “Daha güçlü bir oluşum sağlanması adına iki hafta sonraki ikinci oturuma kadar gerekli çalışmaların yapılması konusunda adımlar atıyoruz. Burada siyaseti bırakalım, siyaset üstü bir kurum yapalım. Bir sonraki genel kurulda aday çıkmaması halinde, kimse sahip çıkmazsa Zafer Bintepe’ye hazır olun dedim. Osman Bey’de aynısını söyledi. Sözümüzün arkasındayız, yeni sezonda da Belediye ismi olmamasına rağmen maddi ve manevi tüm destekler devam edecek. Bu takım Belediye'nin değil tüm Kütahya'nındır” dedi. Kulüp Başkanı Osman Altınkaya'da iki haftalık süreçte güçlü bir aday çıkmaması durumunda yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte Kütahyaspor'un kesinlikle kayyuma kalmayacağı şekilde hazırlıklı olacaklarını söyledi. - DORUK
Belediye Kütahyaspor olağanüstü genel kurulu 30 Mayıs 2025 tarihinde, her hangi bir liste oluşmadığı ve yeterli çoğunluğa erişmediği için 16 Haziran 2025 tarihine ertelendi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor 2. Lig için play off turunda elenmesinin ardından Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, bir basın toplantısı düzenleyerek görevi bıraktığını ve olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldıklarını açıklamıştı. Belediye Kütahyaspor olağanüstü genel kurulu 30 Mayıs 2025 tarihinde, her hangi bir liste oluşmadığı ve yeterli çoğunluğa erişmediği için 16 Haziran 2025 tarihine ertelendi.

Kulüp Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu, kulübümüzün gelecek sezon yapılanmasına taraftar olarak destek vereceklerini belirterek, kulübümüzü olağanüstü genel kurula götürme kararı alarak, genel kurulda Başkanlığa aday olmayacağını bildirmiştir. Bu önemli süreçte tüm şehrimizi, taraftarlarımızı, kanaat önderlerini, iş insanlarını ve siyasetçilerimizi kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Ancak herhangi bir endişe olmaması gerektiği hem Belediye Başkanı Eyüp Kahveci hem de Kulüp Başkanı Osman Altınkaya tarafından belirtildi.

Takımın 6 yıldır ön adı olan Belediye'nin kaldırılacağını buraya farklı bir sponsor bulunarak takıma maddi kaynak sağlanmasını istediğini, bu olmasa dahi 1966'da kurulan Kütahyaspor'un kendine yakışan orjinal ismiyle mücadelesine devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Eyüp Kahveci: “Daha güçlü bir oluşum sağlanması adına iki hafta sonraki ikinci oturuma kadar gerekli çalışmaların yapılması konusunda adımlar atıyoruz. Burada siyaseti bırakalım, siyaset üstü bir kurum yapalım. Bir sonraki genel kurulda aday çıkmaması halinde, kimse sahip çıkmazsa Zafer Bintepe’ye hazır olun dedim. Osman Bey’de aynısını söyledi. Sözümüzün arkasındayız, yeni sezonda da Belediye ismi olmamasına rağmen maddi ve manevi tüm destekler devam edecek. Bu takım Belediye'nin değil tüm Kütahya'nındır” dedi.

Kulüp Başkanı Osman Altınkaya'da iki haftalık süreçte güçlü bir aday çıkmaması durumunda yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte Kütahyaspor'un kesinlikle kayyuma kalmayacağı şekilde hazırlıklı olacaklarını söyledi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür juul iqos iluma