KSBÜ ve KUTSO Ekipleri Toplantı Yaptı

Spor 22.04.2021 - 23:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3773+ kez okundu.
 

KSBÜ ve KUTSO Ekipleri Toplantı Yaptı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) ve KSBÜ Teknoloji ve Transfer Ofisi (TTO) yetkilileri ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ARGE ve Proje Birimi Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) öğretim üyeleri ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Bayer, Ar- Ge çalışmaları hakkında görüştüler. Bayer, Kütahya özelinde şirketlerin Ar-Ge’ye ihtiyaç duyduklarının altını çizerek, KSBÜ araştırma ekibinin bu konuda ciddi katkılar sunabileceğini ifade etti.  Gerçekleşen görüşmede, Başkan Danışmanı Bayer tarafından Kütahya özelinde şirketlerin Ar- Ge’ye ihtiyacının olduğunu ve sanayi nezdinde hangi araştırma konuları ile ilgili talep geldiği dile getirildi. Bayer, KSBÜ araştırma ekibinin hangi konularda çalışma yapabileceği hakkında öneride bulunarak, “Ar-Ge; toplumun ihtiyaçlarına yönelmesi, kısıtlı kaynakların heba edilmemesi adına çok önemlidir. Üniversitede genç bir araştırma ekibi olarak, sizlerin en önemli görevi sanayinin Ar-Ge farkındalığını artırmak ve bu konuda ihtiyaçları olduğunu onlara anlatmaktır.” dedi. KSBÜ öğretim üyelerimiz, Ar- Ge çalışmaları için hazır olduklarını ifade ederek, sanayiye entegrasyon hakkında proje düşüncelerini ilettiler. Toplantıya KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Bayer; KSBÜ’den Doç. Dr. Cansu Özbayer, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, Dr. Öğr Üyesi Derya Berikten Çelik, Öğr. Gör. Dr. Meliha Koldemir Gündüz, Öğr. Gör. Dr. Güllü Kaymak, Öğr.Gör. Dr. A. Alper Efe, Öğr. Gör. Dr. Fatih Kar, Öğr. Gör. Emirhan Bozoğlan, Öğr. Gör. M. Cansu Şahin ve Öğr. Gör. N. Feyza Üstünel katıldı. - DORUK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) ve KSBÜ Teknoloji ve Transfer Ofisi (TTO) yetkilileri ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ARGE ve Proje Birimi Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) öğretim üyeleri ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Bayer, Ar- Ge çalışmaları hakkında görüştüler. Bayer, Kütahya özelinde şirketlerin Ar-Ge’ye ihtiyaç duyduklarının altını çizerek, KSBÜ araştırma ekibinin bu konuda ciddi katkılar sunabileceğini ifade etti. 

Gerçekleşen görüşmede, Başkan Danışmanı Bayer tarafından Kütahya özelinde şirketlerin Ar- Ge’ye ihtiyacının olduğunu ve sanayi nezdinde hangi araştırma konuları ile ilgili talep geldiği dile getirildi. Bayer, KSBÜ araştırma ekibinin hangi konularda çalışma yapabileceği hakkında öneride bulunarak, “Ar-Ge; toplumun ihtiyaçlarına yönelmesi, kısıtlı kaynakların heba edilmemesi adına çok önemlidir. Üniversitede genç bir araştırma ekibi olarak, sizlerin en önemli görevi sanayinin Ar-Ge farkındalığını artırmak ve bu konuda ihtiyaçları olduğunu onlara anlatmaktır.” dedi.

KSBÜ öğretim üyelerimiz, Ar- Ge çalışmaları için hazır olduklarını ifade ederek, sanayiye entegrasyon hakkında proje düşüncelerini ilettiler.

Toplantıya KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Bayer; KSBÜ’den Doç. Dr. Cansu Özbayer, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, Dr. Öğr Üyesi Derya Berikten Çelik, Öğr. Gör. Dr. Meliha Koldemir Gündüz, Öğr. Gör. Dr. Güllü Kaymak, Öğr.Gör. Dr. A. Alper Efe, Öğr. Gör. Dr. Fatih Kar, Öğr. Gör. Emirhan Bozoğlan, Öğr. Gör. M. Cansu Şahin ve Öğr. Gör. N. Feyza Üstünel katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.