Enerji Bakanı Fatih DÖNMEZ, İlimizde

Siyaset 18.03.2019 - 15:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2972+ kez okundu.
 

Enerji Bakanı Fatih DÖNMEZ, İlimizde

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ, ilimizde bir dizi programa katılmak için geldi.
Yerel seçimlere sayılı günler kala özellikle AK Parti Genel Merkez yetkilileri ve Bakanlar sıkça ilimizi ziyaret etmeye başladı. Bir dizi program uygulamak için ilimize gelen Bakan'ın programında bir zorunlu bir değişiklik yapıldı. Kuzey Irak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yaşar ÇAKIR'ın cenazesine katılmak üzere Çayırbaşı'na gitmesi planlanan Bakan, cenazenin defnedilmesinden sonra programını sürdürecektir. Buna göre; saat 13:43'te Piyade Uzman Çavuş Yaşar ÇAKIR'ın cenaze merasimine katılmak üzere Altıntaş İlçesi Çayırbaşı Köyünde bulunacak olan Bakan; saat 15:00'te Kütahya Merkeze hareket edecek. 15:30'da Kütahya Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan, saat 16:00'da STK temsilcileri ile OSB'de istişare toplantısı yapacak olup; 16:45'te Emet ilçesine hareket edecek. 17:30'da Emet Eti Maden işletmelerinde temel atma töreninde bulunacak. Bilahare Tavşanlı - Tunçbilek ve Türkiye Kömür İşletmelerini ziyaret edecek olan Bakan DÖNMEZ, programını tamamlamış olacak. - DORUK
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ, ilimizde bir dizi programa katılmak için geldi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala özellikle AK Parti Genel Merkez yetkilileri ve Bakanlar sıkça ilimizi ziyaret etmeye başladı.

Bir dizi program uygulamak için ilimize gelen Bakan'ın programında bir zorunlu bir değişiklik yapıldı. Kuzey Irak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yaşar ÇAKIR'ın cenazesine katılmak üzere Çayırbaşı'na gitmesi planlanan Bakan, cenazenin defnedilmesinden sonra programını sürdürecektir.

Buna göre; saat 13:43'te Piyade Uzman Çavuş Yaşar ÇAKIR'ın cenaze merasimine katılmak üzere Altıntaş İlçesi Çayırbaşı Köyünde bulunacak olan Bakan; saat 15:00'te Kütahya Merkeze hareket edecek. 15:30'da Kütahya Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan, saat 16:00'da STK temsilcileri ile OSB'de istişare toplantısı yapacak olup; 16:45'te Emet ilçesine hareket edecek. 17:30'da Emet Eti Maden işletmelerinde temel atma töreninde bulunacak. Bilahare Tavşanlı - Tunçbilek ve Türkiye Kömür İşletmelerini ziyaret edecek olan Bakan DÖNMEZ, programını tamamlamış olacak. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.