Dikkat! Çok Yüksek Riskli İller Arasına Girmek Üzereyiz...

Sağlık 06.03.2021 - 21:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2675+ kez okundu.
 

Dikkat! Çok Yüksek Riskli İller Arasına Girmek Üzereyiz...

İl Bazında Haftalık Korona Vaka Durumumuz Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA, tüm illerin bir haftalık Covid-19 vaka oranları açıklandı. Her 100 bin kişiden 85,31’inin korona virüse yakalandığı Kütahya’da 27 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında bir haftada 492 yeni vaka görüldü. Son dönemde artışa geçen Kütahya'daki vaka sayısı bakımından önceki haftalara göre artış görülürken, Ege Bölgesinin en yüksek oranına sahibiz. Yüksek riskli İller arasındayız fakat tedbirlere uymaz ve hassasiyet göstermezsek çok yüksek riskli İller arasında yerimizi almak üzere olacağız- DORUK

İl Bazında Haftalık Korona Vaka Durumumuz Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA, tüm illerin bir haftalık Covid-19 vaka oranları açıklandı. Her 100 bin kişiden 85,31’inin korona virüse yakalandığı Kütahya’da 27 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında bir haftada 492 yeni vaka görüldü.

Son dönemde artışa geçen Kütahya'daki vaka sayısı bakımından önceki haftalara göre artış görülürken, Ege Bölgesinin en yüksek oranına sahibiz. Yüksek riskli İller arasındayız fakat tedbirlere uymaz ve hassasiyet göstermezsek çok yüksek riskli İller arasında yerimizi almak üzere olacağız- DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.