Başkan Vekili ÖZDEN: Belediyemiz İlimize Yakışır Şekilde Çalışmalarını Sürdürüyor

Spor 12.02.2021 - 15:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3816+ kez okundu.
 

Başkan Vekili ÖZDEN: Belediyemiz İlimize Yakışır Şekilde Çalışmalarını Sürdürüyor

Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN, gazetemizi ziyaret ederek 8. Kuruluş yıldönümümüzü kutladı.
Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN, gazetemizi ziyaret ederek 8. Kuruluş yıldönümümüzü kutladı. Belediye Başkan vekili Salih ÖZDEN: "Toplumlarda sosyal hayatın dengeli ve sağlıklı seyretmesi konusunda medyanın önemi çok büyüktür. Araştırmacı, vatandaşla iç içe, sorunları yerinde tespit eden yerel gazetelerimizi bu vesileyle vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını da zamanında kullanabilmeleri için misyon üstlenmişlerdir. Kurulduğu günden bugüne yakından takip ettiğimiz Kütahya DORUK Gazetesi bu konuda örnek gazetelerimizden birisidir. Bu anlayışla 8. Kuruluş yıldönümünüzü kutlar, bundan böyle de bugüne kadar olduğu gibi dürüst, ilkeli, tarafsız, cesur ve kararlı bir şekilde yayın hayatınızı sürdürmeniz temennisiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.   Belediye'nin çalışmaları hakkında bilgiler sunan Başkan yardımcısı Salih ÖZDEN ile Kütahya'nın meseleleri ve çözüm önerileri ile ilgili istişare ettik, Sayın ÖZDEN'e DORUK Gazetesi olarak teşekkür ederiz. - DORUK
Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN, gazetemizi ziyaret ederek 8. Kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Kütahya Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN, gazetemizi ziyaret ederek 8. Kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Belediye Başkan vekili Salih ÖZDEN: "Toplumlarda sosyal hayatın dengeli ve sağlıklı seyretmesi konusunda medyanın önemi çok büyüktür. Araştırmacı, vatandaşla iç içe, sorunları yerinde tespit eden yerel gazetelerimizi bu vesileyle vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını da zamanında kullanabilmeleri için misyon üstlenmişlerdir. Kurulduğu günden bugüne yakından takip ettiğimiz Kütahya DORUK Gazetesi bu konuda örnek gazetelerimizden birisidir. Bu anlayışla 8. Kuruluş yıldönümünüzü kutlar, bundan böyle de bugüne kadar olduğu gibi dürüst, ilkeli, tarafsız, cesur ve kararlı bir şekilde yayın hayatınızı sürdürmeniz temennisiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

 

Belediye'nin çalışmaları hakkında bilgiler sunan Başkan yardımcısı Salih ÖZDEN ile Kütahya'nın meseleleri ve çözüm önerileri ile ilgili istişare ettik, Sayın ÖZDEN'e DORUK Gazetesi olarak teşekkür ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.