Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonasından 4 Madalya

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 26.02.2024 - 23:45, Güncelleme: 07.03.2024 - 00:26 7514+ kez okundu.
 

Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonasından 4 Madalya

Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonasından 4 Madalya
Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonasından Kütahya 4 madalya kazandı. Kafile Başkanı Fatma Çakır, Antrenörler Ezgi Şebnem Hoşgör, Mehmet Ali Dülger, Umut Yasan ve ilimiz okullarında eğitim gören sporcularımız Ankara'da düzenlenen şampiyonaya katıldı.   Kütahya'dan katılan farklı kulüplerin sporcu ve Antrenörleri gerek müsabakalar anındaki dayanışma gerekse organizasyon boyunca tüm programlarda birlik beraberlik içinde hareket ederek, Kütahyamızı başarılı bir şekilde temsil ettiler. Ankara'da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonasına katılan sporculardan Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Bilal Efe Budak Yıldız Erkek Kick Light 47 Kg Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Ahmet Arabacı Spor Kulübü sporcularımızdan Efe Başoğlu Yıldız Erkek Kick Light 69 Kg Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.   Kütahya Alfa Spor Kulübü sporcularımızdan Ayşe Uçak Küçük Kız Point Fighting 42 Kg Türkiye 1.si olarak altın madalya kazandı. Murat Efe Kıyak Yıldız Erkek Point Fighting 63 Kg Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Şampiyona sonrası Kütahya Kick Boks kafilesi Anıtkabir, Ankara Kalesi, Gençlik Parkı ve Ulucanlar Cezaevi'ni ziyaret etti. - Doruk
Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonasından 4 Madalya

Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonasından Kütahya 4 madalya kazandı. Kafile Başkanı Fatma Çakır, Antrenörler Ezgi Şebnem Hoşgör, Mehmet Ali Dülger, Umut Yasan ve ilimiz okullarında eğitim gören sporcularımız Ankara'da düzenlenen şampiyonaya katıldı.

 

Kütahya'dan katılan farklı kulüplerin sporcu ve Antrenörleri gerek müsabakalar anındaki dayanışma gerekse organizasyon boyunca tüm programlarda birlik beraberlik içinde hareket ederek, Kütahyamızı başarılı bir şekilde temsil ettiler. Ankara'da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonasına katılan sporculardan

Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Bilal Efe Budak Yıldız Erkek Kick Light 47 Kg Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Ahmet Arabacı Spor Kulübü sporcularımızdan Efe Başoğlu Yıldız Erkek Kick Light 69 Kg Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

 

Kütahya Alfa Spor Kulübü sporcularımızdan Ayşe Uçak Küçük Kız Point Fighting 42 Kg Türkiye 1.si olarak altın madalya kazandı. Murat Efe Kıyak Yıldız Erkek Point Fighting 63 Kg Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Şampiyona sonrası Kütahya Kick Boks kafilesi Anıtkabir, Ankara Kalesi, Gençlik Parkı ve Ulucanlar Cezaevi'ni ziyaret etti. - Doruk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.