Kütahya Valisi Musa Işın: 1709 Sandıkta Oy Kullanılmakta

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 31.03.2024 - 16:45, Güncelleme: 02.04.2024 - 23:09 2721 kez okundu.
 

Kütahya Valisi Musa Işın: 1709 Sandıkta Oy Kullanılmakta

Kütahya Valisi Musa Işın: 1709 Sandıkta Oy Kullanılmakta
Kütahya Valisi Musa Işın: 1709 sandıkta oy kullanılmakta Kütahya Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını Atakent Ortaokulunda kullandı. ▪️ “433 BİN 634 SEÇMEN OY KULLANACAK” Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Işın il genelinde 1709 sandıkta, 433 bin 634 seçmenin oy kullanacağını belirtti. ▪️ “OY KULLANMA SÜRECİ HUZUR VE SÜKUNET İÇİNDE DEVAM EDİYOR” Oy kullanma sürecinin huzur ve sükunet içinde devam ettiğini belirten Vali Işın, “2332 jandarma ve polisimiz görev başında. Oy kullanma güvenliği için gerekli tüm tedbirler alınmış durumda ve şu ana kadar herhangi bir müessif olay yaşanmamıştır. Seçmenler huzur ve sükunet içinde oy kullanma işlemlerini sürdürmektedir” diye konuştu. ▪️ “CENTİLMENCE YARIŞAN TÜM SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Seçim sürecinde centilmence ve medeni bir yarış sergileyen tüm siyasi partilere teşekkür eden Kütahya Valisi Musa Işın: “İnşallah huzur ve sükunet içinde oy sayma işlemleri de tamamlanır. Seçimin Kütahya’mız, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. - DORUK
Kütahya Valisi Musa Işın: 1709 Sandıkta Oy Kullanılmakta

Kütahya Valisi Musa Işın: 1709 sandıkta oy kullanılmakta Kütahya Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını Atakent Ortaokulunda kullandı.

▪️ “433 BİN 634 SEÇMEN OY KULLANACAK”

Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Işın il genelinde 1709 sandıkta, 433 bin 634 seçmenin oy kullanacağını belirtti.

▪️ “OY KULLANMA SÜRECİ HUZUR VE SÜKUNET İÇİNDE DEVAM EDİYOR”

Oy kullanma sürecinin huzur ve sükunet içinde devam ettiğini belirten Vali Işın, “2332 jandarma ve polisimiz görev başında. Oy kullanma güvenliği için gerekli tüm tedbirler alınmış durumda ve şu ana kadar herhangi bir müessif olay yaşanmamıştır. Seçmenler huzur ve sükunet içinde oy kullanma işlemlerini sürdürmektedir” diye konuştu.

▪️ “CENTİLMENCE YARIŞAN TÜM SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Seçim sürecinde centilmence ve medeni bir yarış sergileyen tüm siyasi partilere teşekkür eden Kütahya Valisi Musa Işın: “İnşallah huzur ve sükunet içinde oy sayma işlemleri de tamamlanır. Seçimin Kütahya’mız, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.