Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi, Teknik Destek Projesi Eğitimi, İstanbul'da Yapıldı

Güncel 22.09.2020 - 18:37, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3550+ kez okundu.
 

Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi, Teknik Destek Projesi Eğitimi, İstanbul'da Yapıldı

Tüketicinin korunmasının güçlendirilmesine yönelik Avrupa Birliği destekli seminer İstanbul’da, Covid19 tedbirlerine uyularak tamamlandı.
Tüketicinin korunmasının güçlendirilmesine yönelik Avrupa Birliği destekli seminer İstanbul’da, Covid19 tedbirlerine uyularak tamamlandı. Tüketici federasyonları, Avrupa Birliği, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C Hazine Bakanlığı tarafından İstanbul Sheraton Ataköy otelde toplanan, Uzman Eğitmen Özlem YONAR COŞKUNSU’nun sunumuyla, Tüketici Federasyonlarının Başkanları, Yöneticileri ve Alt Kuruluşları Olan Tüketici Dernekleri bir araya gelerek, tüketicinin korunmasının güçlendirilmesi için teknik destek projesi kapsamında eğitim programına katıldı. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen hibe ve destek projesinin amacı Tüketicinin Haklarının Korunmasıydı. Tüketicinin güçlendirilmesi projesi kapsamında Tüketici Hareketi olarak 35’er kişilik 2 grubun bulunduğu 3 günlük yoğun eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.   Programda ele alınan konular: Proje Döngüsü Yönetimi(PDY)-Proje Nedir? Proje Program ve Politikalar, Proje Döngüsü Yönetimi(PDY)-Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Ulusal ve Uluslar Arası Hibe Programları, Hibe Programlarına Ulaşmak İçin Faydalı Linkler, Tüketici Derneklerinin Proje Yazımında Karşılaştığı Engeller, Mantıksal Çerçeve Matrisi, Faaliyet Planı, Tüketici Derneklerinin Proje Yazımında Karşılaştığı Engeller, Tam Başvuru Formu Nasıl Hazırlanır? Bütçe, Tüketici Derneklerinin Proje Yazımında Karşılaştığı Engeller.  Katılımcılara grup çalışması yapılarak interaktif bir çalışma ortamı sağlandı. Proje kapsamında ki konuların yaşanabilecek problemleri anlık çözümlere kavuştu. İlimizden Tüketici Hareketi Birliği Derneği Başkanı Cüneyt KÖŞE, Başkan Yardımcısı Ahmet ARABACI, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma ÇAKIR da programa iştirak ettiler.- DORUK/Nida Kocaman
Tüketicinin korunmasının güçlendirilmesine yönelik Avrupa Birliği destekli seminer İstanbul’da, Covid19 tedbirlerine uyularak tamamlandı.

Tüketicinin korunmasının güçlendirilmesine yönelik Avrupa Birliği destekli seminer İstanbul’da, Covid19 tedbirlerine uyularak tamamlandı.

Tüketici federasyonları, Avrupa Birliği, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C Hazine Bakanlığı tarafından İstanbul Sheraton Ataköy otelde toplanan, Uzman Eğitmen Özlem YONAR COŞKUNSU’nun sunumuyla, Tüketici Federasyonlarının Başkanları, Yöneticileri ve Alt Kuruluşları Olan Tüketici Dernekleri bir araya gelerek, tüketicinin korunmasının güçlendirilmesi için teknik destek projesi kapsamında eğitim programına katıldı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen hibe ve destek projesinin amacı Tüketicinin Haklarının Korunmasıydı. Tüketicinin güçlendirilmesi projesi kapsamında Tüketici Hareketi olarak 35’er kişilik 2 grubun bulunduğu 3 günlük yoğun eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.

 

Programda ele alınan konular: Proje Döngüsü Yönetimi(PDY)-Proje Nedir? Proje Program ve Politikalar, Proje Döngüsü Yönetimi(PDY)-Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Ulusal ve Uluslar Arası Hibe Programları,

Hibe Programlarına Ulaşmak İçin Faydalı Linkler, Tüketici Derneklerinin Proje Yazımında Karşılaştığı Engeller, Mantıksal Çerçeve Matrisi, Faaliyet Planı, Tüketici Derneklerinin Proje Yazımında Karşılaştığı Engeller, Tam Başvuru Formu Nasıl Hazırlanır? Bütçe, Tüketici Derneklerinin Proje Yazımında Karşılaştığı Engeller.

 Katılımcılara grup çalışması yapılarak interaktif bir çalışma ortamı sağlandı. Proje kapsamında ki konuların yaşanabilecek problemleri anlık çözümlere kavuştu. İlimizden Tüketici Hareketi Birliği Derneği Başkanı Cüneyt KÖŞE, Başkan Yardımcısı Ahmet ARABACI, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma ÇAKIR da programa iştirak ettiler.- DORUK/Nida Kocaman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.