TÜGVA'dan Resim Yarışmaları

Eğitim 19.12.2020 - 13:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2703+ kez okundu.
 

TÜGVA'dan Resim Yarışmaları

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'dan Ortaokul öğrencilerine yönelik Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ile Lise öğrencilerine yönelik Karabağ Zaferi resim yarışmaları yapılıyor.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'dan Ortaokul öğrencilerine yönelik Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ile Lise öğrencilerine yönelik Karabağ Zaferi resim yarışmaları yapılıyor. Çizimlerle 40 Hadis Yarışması Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in “Kim benim hadislerimden kırk tanesini öğrenip başkasına da öğretirse Allah, onu kıyamet gününde âlimlerle diriltsin.” Hadis-i Şerif’inden ilham edinilerek düzenlenen bu yarışmada, belirlenmiş kırk hadis arasından seçtiğin bir hadisi nasıl anladığını merak ediyor ve hayal dünyanda nasıl yer edindiğini görmek istiyoruz! Bunun için tek yapman gereken; kırk hadis arasından kendine en uygun bulduğun hadisi seçmek ve bu hadisin sana ne kattığını göstermek için kalemi kâğıdı alıp acilen resmetmektir.    Kimler Katılabilir Yarışma, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencileri (T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okulların 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında okuyan öğrencileri) kapsamaktadır. Program Takvimi Online Son Başvuru: 14 ŞUBAT 2021 Elden Son Teslim Tarihi: 26 ŞUBAT 2021 İl Derecelerinin Açıklanması: 8 MART 2021 İl Ödülleri ve Sergisi: 2021 MART Türkiye Finali Ödülleri ve Sergisi: 2021 NİSAN   Hayatına Yön Veren Hadisi Çizerek Anlatan Çizimlerle 40 Hadis Yarışmasında dereceye giren yarışmacılardan ilk 5 yarışmacıya elektrikli scooter, 5 yarışmacıya tablet, 10 yarışmacıya akıllı bileklik hediye edilecek.   Detaylar ve Başvuru İçin http://tugva.org/cizimlerle-40-hadis/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.     “KARABAĞ ZAFERİ” Resim Yarışması Ermenistan işgali altında olan Karabağ, Azerbaycan ordusunun harekete geçmesiyle büyük bir zaferle yeniden özgürlüğüne kavuştu. “İki devlet, tek millet” anlayışıyla organize edilen bu projede, liseli öğrencilerin gözünden Karabağ zaferini görmek ve bu vesileyle kardeşlik duygularımızı pekiştirmek hedeflenmiştir. Proje sonunda ise ilk üçe giren öğrenciler, Azerbaycan gezisine gitmeye hak kazanacaktır. Kimler Katılabilir? Yarışma, Türkiye’deki Liselerde öğrenim gören tüm öğrencileri ( T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okulların 9,10,11 ve 12. Sınıflarında okuyan öğrenciler) kapsamaktadır. Program Takvimi Online Son Başvuru ve Katılım: 24 OCAK 2021 Türkiye Finalistlerinin İlanı: 13 ŞUBAT 2021 Türkiye Finali Ödülleri ve Sergisi: 2021 yılı içerisinde Ödül olarak dereceye giren ilk 3 kişi Azerbaycan gezisine katılmaya hak kazanmış olacak. Başvuru ve Detaylar İçin http://tugva.org/karabag-zaferi-resim-yarismasi/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz - DORUK Fatma
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'dan Ortaokul öğrencilerine yönelik Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ile Lise öğrencilerine yönelik Karabağ Zaferi resim yarışmaları yapılıyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'dan Ortaokul öğrencilerine yönelik Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ile Lise öğrencilerine yönelik Karabağ Zaferi resim yarışmaları yapılıyor.

Çizimlerle 40 Hadis Yarışması

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in “Kim benim hadislerimden kırk tanesini öğrenip başkasına da öğretirse Allah, onu kıyamet gününde âlimlerle diriltsin.”

Hadis-i Şerif’inden ilham edinilerek düzenlenen bu yarışmada, belirlenmiş kırk hadis arasından seçtiğin bir hadisi nasıl anladığını merak ediyor ve hayal dünyanda nasıl yer edindiğini görmek istiyoruz! Bunun için tek yapman gereken; kırk hadis arasından kendine en uygun bulduğun hadisi seçmek ve bu hadisin sana ne kattığını göstermek için kalemi kâğıdı alıp acilen resmetmektir. 

 

Kimler Katılabilir

Yarışma, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencileri (T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okulların 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında okuyan öğrencileri) kapsamaktadır.

Program Takvimi

  • Online Son Başvuru: 14 ŞUBAT 2021
  • Elden Son Teslim Tarihi: 26 ŞUBAT 2021
  • İl Derecelerinin Açıklanması: 8 MART 2021
  • İl Ödülleri ve Sergisi: 2021 MART
  • Türkiye Finali Ödülleri ve Sergisi: 2021 NİSAN

 

Hayatına Yön Veren Hadisi Çizerek Anlatan Çizimlerle 40 Hadis Yarışmasında dereceye giren yarışmacılardan ilk 5 yarışmacıya elektrikli scooter, 5 yarışmacıya tablet, 10 yarışmacıya akıllı bileklik hediye edilecek.

 

Detaylar ve Başvuru İçin

http://tugva.org/cizimlerle-40-hadis/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

“KARABAĞ ZAFERİ” Resim Yarışması

Ermenistan işgali altında olan Karabağ, Azerbaycan ordusunun harekete geçmesiyle büyük bir zaferle yeniden özgürlüğüne kavuştu. “İki devlet, tek millet” anlayışıyla organize edilen bu projede, liseli öğrencilerin gözünden Karabağ zaferini görmek ve bu vesileyle kardeşlik duygularımızı pekiştirmek hedeflenmiştir. Proje sonunda ise ilk üçe giren öğrenciler, Azerbaycan gezisine gitmeye hak kazanacaktır.

Kimler Katılabilir?

Yarışma, Türkiye’deki Liselerde öğrenim gören tüm öğrencileri ( T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okulların 9,10,11 ve 12. Sınıflarında okuyan öğrenciler) kapsamaktadır.

Program Takvimi

Online Son Başvuru ve Katılım: 24 OCAK 2021
Türkiye Finalistlerinin İlanı: 13 ŞUBAT 2021
Türkiye Finali Ödülleri ve Sergisi: 2021 yılı içerisinde

Ödül olarak dereceye giren ilk 3 kişi Azerbaycan gezisine katılmaya hak kazanmış olacak.

Başvuru ve Detaylar İçin

http://tugva.org/karabag-zaferi-resim-yarismasi/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.