TKDK, Çiftlik Faaliyetleriyle İlgili Çağrıya Çıktı

Güncel 22.05.2019 - 12:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3600+ kez okundu.
 

TKDK, Çiftlik Faaliyetleriyle İlgili Çağrıya Çıktı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvuruları kapsayan TKDK'nın IPARD II Dönemi 6. Başvuru Çağrı İlanına 8 Mayıs'ta çıkılmış; son teslim tarihi 23 Ağustos'tur.
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvuruları kapsayan TKDK'nın IPARD II Dönemi 6. Başvuru Çağrı İlanına 8 Mayıs'ta çıkılmış; son teslim tarihi 23 Ağustos'tur. 16 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'de TKDK Kütahya İl Koordinatörlüğünde "Çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" tedbiri kapsamında 6. Çağrı ilanına yönelik bilgilendirme toplantısı, danışmanların katılımı ile gerçekleştirildi. TKDK Kütahya Koordinatörü Ahmet YAZAR; "Mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek “Kamu Katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır. Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302) tedbirinde; Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin İşlenmesi ve Paketlenmesi, Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi, İşlenmesi ve Paketlenmesi, Zanaatkârlık ve Katma Değerli Ürünler, Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Makine Parkları, Yenilenebilir Enerji Tesisleri sektörlerinde; toplamda 60 milyon Avro destek bütçesine sahip olan programda Kütahya 55 oranında destekten faydalanacak. Başvurular 08.07.2019 tarihi saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Başvuru Sistemi 20.08.2019 tarihi saat 21:00’da kapatılacaktır. Başvuruların son teslim tarihi 23.08.2019, saat 18:00’dir. Son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. YATIRIM SÜRELERİ Altıncı Başvuru Çağrı İlanı kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri en fazla 18 (on sekiz) ay olarak planlanmalıdır. Taksitlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler Başvuru Çağrı Rehberinde yer almaktadır" ifadelerini kullandı. 5. Başvuru Çağrı İlan Süresi Uzatıldı           5. Başvuru Çağrı süresinin uzatıldığını belirten TKDK Kütahya Koordinatörü Ahmet YAZAR: "IPARD II Programına ait 5. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında  “101 - Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri için son başvuru kabul tarihi 31 Mayıs 2019 Cuma günü saat 18:00 ’e kadar uzatılmıştır. Online başvuru sistemi ise 28 Mayıs 2019 tarihinde saat 21:00’ da kapatılacaktır.           IPARD II Programına ait 5. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında  “103 - Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbiri için son başvuru kabul tarihi 13 Haziran 2019 Perşembe günü saat 18:00 ’e kadar uzatılmıştır. Online başvuru sistemi ise 10 Haziran 2019 tarihinde saat 21:00’ da kapatılacaktır.           Online başvuru sistemindeki tüm işlemlerin (başvuru girişi, evrak yükleme, tamamlama, yazdırma vb.) belirtilen tarih ve saate kadar tamamlanması gerekmektedir." Dedi. - DORUK
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvuruları kapsayan TKDK'nın IPARD II Dönemi 6. Başvuru Çağrı İlanına 8 Mayıs'ta çıkılmış; son teslim tarihi 23 Ağustos'tur.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvuruları kapsayan TKDK'nın IPARD II Dönemi 6. Başvuru Çağrı İlanına 8 Mayıs'ta çıkılmış; son teslim tarihi 23 Ağustos'tur.

16 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'de TKDK Kütahya İl Koordinatörlüğünde "Çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme" tedbiri kapsamında 6. Çağrı ilanına yönelik bilgilendirme toplantısı, danışmanların katılımı ile gerçekleştirildi.

TKDK Kütahya Koordinatörü Ahmet YAZAR; "Mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek “Kamu Katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302) tedbirinde; Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin İşlenmesi ve Paketlenmesi, Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi, İşlenmesi ve Paketlenmesi, Zanaatkârlık ve Katma Değerli Ürünler, Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Makine Parkları, Yenilenebilir Enerji Tesisleri sektörlerinde; toplamda 60 milyon Avro destek bütçesine sahip olan programda Kütahya 55 oranında destekten faydalanacak.

Başvurular 08.07.2019 tarihi saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Başvuru Sistemi 20.08.2019 tarihi saat 21:00’da kapatılacaktır. Başvuruların son teslim tarihi 23.08.2019, saat 18:00’dir. Son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

YATIRIM SÜRELERİ Altıncı Başvuru Çağrı İlanı kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri en fazla 18 (on sekiz) ay olarak planlanmalıdır. Taksitlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler Başvuru Çağrı Rehberinde yer almaktadır" ifadelerini kullandı.

5. Başvuru Çağrı İlan Süresi Uzatıldı

          5. Başvuru Çağrı süresinin uzatıldığını belirten TKDK Kütahya Koordinatörü Ahmet YAZAR: "IPARD II Programına ait 5. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında  “101 - Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri için son başvuru kabul tarihi 31 Mayıs 2019 Cuma günü saat 18:00 ’e kadar uzatılmıştır. Online başvuru sistemi ise 28 Mayıs 2019 tarihinde saat 21:00’ da kapatılacaktır.

          IPARD II Programına ait 5. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında  “103 - Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbiri için son başvuru kabul tarihi 13 Haziran 2019 Perşembe günü saat 18:00 ’e kadar uzatılmıştır. Online başvuru sistemi ise 10 Haziran 2019 tarihinde saat 21:00’ da kapatılacaktır.

          Online başvuru sistemindeki tüm işlemlerin (başvuru girişi, evrak yükleme, tamamlama, yazdırma vb.) belirtilen tarih ve saate kadar tamamlanması gerekmektedir." Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.