Tavşanlı'da Dinamik Denetim Faaliyetleri

19.04.2021 - 11:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4167+ kez okundu.
 

Tavşanlı'da Dinamik Denetim Faaliyetleri

İçişleri Bakanlığımızın Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Faaliyetleri talimatları doğrultusunda, güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere, denetim ekipleri, kamu kurum ve kuruluş amirlerince, Tavşanlı'da faaliyet gösteren işyerleri, cadde ve sokaklar ile dışarıda bulunan vatandaşlarımız denetlendi. Bu doğrultuda 17 Nisan'da Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce; İlçe merkezinde 13 ekip ve 9 kontrol noktasında 68 personel ile yapılan çalışmalarda 685 araç ve 955 şahıs kontrol edilerek, 11 şahsa sokağa çıkma yasağından İdari yaptırım uygulanmıştır. Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığınca ise 29 ekip ve 75 kontrol noktasında 86 personel ile yapılan çalışmada 32 araç ve 77 şahıs kontrol edilmiş, 10 şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalinden İdari yaptırım uygulanmıştır. - DORUK

İçişleri Bakanlığımızın Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Faaliyetleri talimatları doğrultusunda, güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere, denetim ekipleri, kamu kurum ve kuruluş amirlerince, Tavşanlı'da faaliyet gösteren işyerleri, cadde ve sokaklar ile dışarıda bulunan vatandaşlarımız denetlendi.

Bu doğrultuda 17 Nisan'da Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce; İlçe merkezinde 13 ekip ve 9 kontrol noktasında 68 personel ile yapılan çalışmalarda 685 araç ve 955 şahıs kontrol edilerek, 11 şahsa sokağa çıkma yasağından İdari yaptırım uygulanmıştır.

Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığınca ise 29 ekip ve 75 kontrol noktasında 86 personel ile yapılan çalışmada 32 araç ve 77 şahıs kontrol edilmiş, 10 şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalinden İdari yaptırım uygulanmıştır. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.