Spor Tesisleri Yenilenmesine 15 Buçuk Milyon Ödenek

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 18.04.2024 - 12:31, Güncelleme: 18.04.2024 - 12:31 2632 kez okundu.
 

Spor Tesisleri Yenilenmesine 15 Buçuk Milyon Ödenek

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’daki spor tesislerinin yenileme çalışmaları için toplamda 15 milyon 577 bin TL ödenek aktarıldığını bildirdi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’daki spor tesislerinin yenileme çalışmaları için toplamda 15 milyon 577 bin TL ödenek ayrılırken; Kütahya Merkez Halil Akkaş Atletizm pisti prefabrik hazır kanalları ve çekiç atma filesi yenilenmesi için 13 milyon TL, Yıldırım Beyazıt Halı Saha zemini yenilenmesi, kapalı tenis kortu yanlarının kapatılması, akrilik zemin yenileme ve Dumlupınar Stadyumunun sentetik çim yüzeyli yürüyüş parkuru onarımı için 2 milyon 577 bin TL ödenek ayrıldığı öğrenildi. Spor yatırımlarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay: “Halkımızın ısrarla talep ettiği 1-Dumlupınar Stadyumunun Sentetik Çim Yüzeyli Yürüyüş Parkurunun onarımı 2-Halil Akkaş Atletizm Pistinin Sentetik kaplaması, 3-Çekiç Atma Kafesi Filesinin yenilenmesi, 4-Yıldırım Beyazıt Halı Saha Zemini yenilenmesi, 5-Kapalı Tenis Kortunun Sandviç Panel ile kapatılması, İşlemleri için toplam 15.577.000,00 ₺ ödenek İl Müdürlüğümüze gönderildi. Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, bakanlık yetkililerimize ve ısrarlı takipleriyle bütçenin gelmesini sağlayan Ak Parti Kütahya Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir'e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. – DORUK Fatma
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’daki spor tesislerinin yenileme çalışmaları için toplamda 15 milyon 577 bin TL ödenek aktarıldığını bildirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’daki spor tesislerinin yenileme çalışmaları için toplamda 15 milyon 577 bin TL ödenek ayrılırken; Kütahya Merkez Halil Akkaş Atletizm pisti prefabrik hazır kanalları ve çekiç atma filesi yenilenmesi için 13 milyon TL, Yıldırım Beyazıt Halı Saha zemini yenilenmesi, kapalı tenis kortu yanlarının kapatılması, akrilik zemin yenileme ve Dumlupınar Stadyumunun sentetik çim yüzeyli yürüyüş parkuru onarımı için 2 milyon 577 bin TL ödenek ayrıldığı öğrenildi.

Spor yatırımlarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay: “Halkımızın ısrarla talep ettiği

1-Dumlupınar Stadyumunun Sentetik Çim Yüzeyli Yürüyüş Parkurunun onarımı

2-Halil Akkaş Atletizm Pistinin Sentetik kaplaması,

3-Çekiç Atma Kafesi Filesinin yenilenmesi,

4-Yıldırım Beyazıt Halı Saha Zemini yenilenmesi,

5-Kapalı Tenis Kortunun Sandviç Panel ile kapatılması,

İşlemleri için toplam 15.577.000,00 ₺ ödenek İl Müdürlüğümüze gönderildi.

Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, bakanlık yetkililerimize ve ısrarlı takipleriyle bütçenin gelmesini sağlayan Ak Parti Kütahya Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir'e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. – DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.