Seyitömerli Dostlardan, DORUK'a Ziyaret

Spor 10.08.2019 - 18:30, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4081+ kez okundu.
 

Seyitömerli Dostlardan, DORUK'a Ziyaret

Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK ve Seyitömer'in ileri gelenlerinden eski dost Yakup Çavuş (KARGIN) gazetemizi ziyaret ederek, sohbet, bilgi alışverişi, biraz da nostalji yaptı.
Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK ve Seyitömer'in ileri gelenlerinden eski dost Yakup Çavuş (KARGIN) gazetemizi ziyaret ederek, sohbet, bilgi alışverişi, biraz da nostalji yaptı. Eski Belediye Başkanlarından Yusuf KARGIN'ın abisi olan Yakup Çavuş, Seyitömer'in eski yerleşim bölgesindeki zamanda yaşananları, o dönemde yaşayanları ve insan ilişkilerini anlatırken, zaman zaman duygulu anlar yaşandı. O dönemlerde özellikle Seyitömer Kömür İşletmelerinde çok yoğun bir üretim dolayısıyla üretimi gerçekleştirenlerin yoğunluğu akabinde Termik Santralinin kurulmasıyla Seyitömer Beldesi ve civardaki köylerden çok sayıda insanın buralarda istihdam edilmesi ile hareketliliğin zirve yaptığı tekrar hatırlandı. Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK de "Bundan önce hizmet veren Belediye Başkanlarını, bölgenin ileri gelenlerini saygıyla ve minnetle yâd etmek istiyorum. Zamanın şartları içerisinde ellerinden geleni yaparak hizmet gerçekleştirdiklerini görüyor ve duyuyoruz. Şu anda da biz Beldemizin, belde halkımızın en iyi şartlarda yaşanabileceği duruma gelmesi için el birliği ile çalışırken, deneyimli insanlarımızın da yardımına, desteğine başvuruyoruz. Yakup KARGIN abimiz bunlardan biri, o günlerden kalma fotoğraflarla, belgelerle bizleri sanki o zamanları yaşamışız gibi o tarihlere götürüyor. Bu anlayış içerisinde daha çok hizmet etmemiz gerektiğini hissediyor ve gayret gösteriyoruz. İnşallah Seyitömer Beldemiz bu süreç içerisinde, Kütahya'nın en gelişmiş beldelerinden birisi olacaktır" dedi. -DORUK Fatma Çakır
Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK ve Seyitömer'in ileri gelenlerinden eski dost Yakup Çavuş (KARGIN) gazetemizi ziyaret ederek, sohbet, bilgi alışverişi, biraz da nostalji yaptı.

Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK ve Seyitömer'in ileri gelenlerinden eski dost Yakup Çavuş (KARGIN) gazetemizi ziyaret ederek, sohbet, bilgi alışverişi, biraz da nostalji yaptı.

Eski Belediye Başkanlarından Yusuf KARGIN'ın abisi olan Yakup Çavuş, Seyitömer'in eski yerleşim bölgesindeki zamanda yaşananları, o dönemde yaşayanları ve insan ilişkilerini anlatırken, zaman zaman duygulu anlar yaşandı. O dönemlerde özellikle Seyitömer Kömür İşletmelerinde çok yoğun bir üretim dolayısıyla üretimi gerçekleştirenlerin yoğunluğu akabinde Termik Santralinin kurulmasıyla Seyitömer Beldesi ve civardaki köylerden çok sayıda insanın buralarda istihdam edilmesi ile hareketliliğin zirve yaptığı tekrar hatırlandı.

Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK de "Bundan önce hizmet veren Belediye Başkanlarını, bölgenin ileri gelenlerini saygıyla ve minnetle yâd etmek istiyorum. Zamanın şartları içerisinde ellerinden geleni yaparak hizmet gerçekleştirdiklerini görüyor ve duyuyoruz. Şu anda da biz Beldemizin, belde halkımızın en iyi şartlarda yaşanabileceği duruma gelmesi için el birliği ile çalışırken, deneyimli insanlarımızın da yardımına, desteğine başvuruyoruz.

Yakup KARGIN abimiz bunlardan biri, o günlerden kalma fotoğraflarla, belgelerle bizleri sanki o zamanları yaşamışız gibi o tarihlere götürüyor. Bu anlayış içerisinde daha çok hizmet etmemiz gerektiğini hissediyor ve gayret gösteriyoruz. İnşallah Seyitömer Beldemiz bu süreç içerisinde, Kütahya'nın en gelişmiş beldelerinden birisi olacaktır" dedi. -DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.