Nida OLÇAR ve Gökkuşağı Kafe Çalışanları Çini Sergisi

Güncel 09.05.2019 - 01:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3041+ kez okundu.
 

Nida OLÇAR ve Gökkuşağı Kafe Çalışanları Çini Sergisi

Unesco’nun ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ ödülüne layık görülen rahmetli Sıtkı OLÇAR’ın kızı Nida OLÇAR, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Gökkuşağı kafe çalışanlarından 292 özel arkadaş ile yaklaşık 2 yıldır projeler ve kurslar yürütmektedir.
Unesco’nun ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ ödülüne layık görülen rahmetli Sıtkı OLÇAR’ın kızı Nida OLÇAR, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Gökkuşağı kafe çalışanlarından 292 özel arkadaş ile yaklaşık 2 yıldır projeler ve kurslar yürütmektedir. Nida OLÇAR: " Öğrencilerimiz ile önemli mesafeler kat ettik ve geçtiğimiz dönemin ardından bu dönemde de yaklaşık 4 aylık çalışmamız neticesinde bu güzel eserleri yaptılar. Ürünler satılık ve geliri Gökkuşağı Kafe Çalışanlarına kalacak. Bundan sonraki süreçlerde de birlikteliğimiz devam edecek ve iyi işler yapmayı sürdüreceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih SAVAŞ, "Gerçekten çok göz alıcı bir sergiye geldik. Hem Sevgili Nida OLÇAR'ın çok güzel eserleri hem de bizim sevgili gençlerimizin ürettiği müthiş işleri görüyorsunuz. Bu çok özverili ve güzel bir çalışma. Gençlerimiz hayatın parçası ve onlarla sık sık karşılaşmamız mümkün artık. Nida Olçar ustalığını Eskişehir'e taşıdı ve Eskişehir ondan çok şey öğrendi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz çalışmaları, desteği için" dedi. Kütahya Milletvekili İshak GAZEL ise; "Burada hem Kütahya'mızın yetiştirmiş olduğu bir değer olan Nida Hanım hem de buradaki kardeşlerimizin organize etmiş oldukları bir sergideyiz. Kardeşlerimiz çok güzel ürünlerle bir sergi açmışlar. Hem Kütahya'yı hem de sanatı tanıtma adına Kütahyalı olarak burada olmayı bir borç bildim ve aranızda bulunuyorum. Serginin hayırlı olmasını diliyorum, başarılarının devamını temenni ediyorum" sözlerini kullandı. OLÇAR: "Eskişehir Atila Özer Karikatürlü Evi nde Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Gökkuşağı Cafe Çalışanları ile 2,5 aylık kurs neticesinde Çıkan eserlerimizin sergisinde bizi yalnız bırakmayan Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet ATAÇ'a, Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih SAVAŞ'a, Kütahya Milletvekili İshak GAZEL'e,  Eskişehir Milletvekili Jale Nur SÜLLÜ'e, Engelliler Koordinasyon Merkezi Müdürü Kemal YILDIRIM'a, Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan MORKOÇ'a, bu proje süresince desteğini esirgemeyen değerli öğretmenimiz  Fatma KİRKES'e  ve Kütahya’dan ve Eskişehir den bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dostlarımıza basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.  Sergimiz 12 Mayıs'a kadar açık olacaktır" dedi. - DORUK
Unesco’nun ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ ödülüne layık görülen rahmetli Sıtkı OLÇAR’ın kızı Nida OLÇAR, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Gökkuşağı kafe çalışanlarından 292 özel arkadaş ile yaklaşık 2 yıldır projeler ve kurslar yürütmektedir.

Unesco’nun ‘Yaşayan İnsan Hazinesi’ ödülüne layık görülen rahmetli Sıtkı OLÇAR’ın kızı Nida OLÇAR, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Gökkuşağı kafe çalışanlarından 292 özel arkadaş ile yaklaşık 2 yıldır projeler ve kurslar yürütmektedir.

Nida OLÇAR: " Öğrencilerimiz ile önemli mesafeler kat ettik ve geçtiğimiz dönemin ardından bu dönemde de yaklaşık 4 aylık çalışmamız neticesinde bu güzel eserleri yaptılar. Ürünler satılık ve geliri Gökkuşağı Kafe Çalışanlarına kalacak. Bundan sonraki süreçlerde de birlikteliğimiz devam edecek ve iyi işler yapmayı sürdüreceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih SAVAŞ, "Gerçekten çok göz alıcı bir sergiye geldik. Hem Sevgili Nida OLÇAR'ın çok güzel eserleri hem de bizim sevgili gençlerimizin ürettiği müthiş işleri görüyorsunuz. Bu çok özverili ve güzel bir çalışma. Gençlerimiz hayatın parçası ve onlarla sık sık karşılaşmamız mümkün artık. Nida Olçar ustalığını Eskişehir'e taşıdı ve Eskişehir ondan çok şey öğrendi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz çalışmaları, desteği için" dedi.

Kütahya Milletvekili İshak GAZEL ise; "Burada hem Kütahya'mızın yetiştirmiş olduğu bir değer olan Nida Hanım hem de buradaki kardeşlerimizin organize etmiş oldukları bir sergideyiz. Kardeşlerimiz çok güzel ürünlerle bir sergi açmışlar. Hem Kütahya'yı hem de sanatı tanıtma adına Kütahyalı olarak burada olmayı bir borç bildim ve aranızda bulunuyorum. Serginin hayırlı olmasını diliyorum, başarılarının devamını temenni ediyorum" sözlerini kullandı.

OLÇAR: "Eskişehir Atila Özer Karikatürlü Evi nde Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Gökkuşağı Cafe Çalışanları ile 2,5 aylık kurs neticesinde Çıkan eserlerimizin sergisinde bizi yalnız bırakmayan Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet ATAÇ'a, Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih SAVAŞ'a, Kütahya Milletvekili İshak GAZEL'e,  Eskişehir Milletvekili Jale Nur SÜLLÜ'e, Engelliler Koordinasyon Merkezi Müdürü Kemal YILDIRIM'a, Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan MORKOÇ'a, bu proje süresince desteğini esirgemeyen değerli öğretmenimiz  Fatma KİRKES'e  ve Kütahya’dan ve Eskişehir den bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dostlarımıza basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.  Sergimiz 12 Mayıs'a kadar açık olacaktır" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.