MHP GENEL BAŞKANIN'DAN KÜTAHYA'YA ÖZEL SELAM...!

Siyaset 14.01.2019 - 21:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3136+ kez okundu.
 

MHP GENEL BAŞKANIN'DAN KÜTAHYA'YA ÖZEL SELAM...!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Kütahya’ya olan selamlarını iletti.
17 Ocak’ta Kızılcahamam’da yapılacak ‘İl Başkanları Toplantısı’ öncesinde MHP Genel Merkezi’nde MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya’ya özel selam getirdiklerini bildirdi. MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım; “31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ gündemi ile Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret edip, çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgi arz edip hayır dualarını aldık. Yapılan çalışmaları inceleyip takdirlerini ileten hareketimizin Lideri, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Kütahya’ya özel bir de selamları var. Genel Başkanımız, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, 31 Mart Günü tüm Kütahya’nın en doğru kararı verip mührünü MHP’ye basıp Kütahya’ya emanet ettiği Kütahya Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Alim Işık’a Kütahya Belediyesinin emanet edileceğinden hiç şüphesinin olmadığını ifade etti” dedi. “İNANCIMIZ TAM” 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Kütahya Belediyesinin MHP adayı Prof. Dr. Alim Işık’a emanet edileceğine vurgu yapan MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım; “Şimdiye kadar yaptığımız ziyaretler, görüşmeler bizlere Kütahya Belediyesi’nin artık MHP’ye kazandırılacağı yönünde. Yarım aşırı aşkın bir zamandır davasına hizmet eden teşkilatlarımızla adayımıza destek verip kendilerinin en doğru olan tercihi Prof. Dr. Alim Işık’tan yana olduklarını anlatacağız. 24 Haziran gecesindeki hedefimizi yineliyor ve Kütahya Belediyesinin kazanımını öncelikle Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye ve ardından kadir şinas Kütahya halkına armağan edeceğimize olan inancımız tamdır” diye konuştu. ATEŞ’E ZİYARET MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ile beraberindeki heyet MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ziyaretleri sonrasında Genel Başkan Yardımcıları ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine Atanan Dr. Sinan Ateş’i ziyaret etti. MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım daha sonra MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin olurları ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine atanan Dr. Sinan Ateş’i ziyaret etti. DORUK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Kütahya’ya olan selamlarını iletti.

17 Ocak’ta Kızılcahamam’da yapılacak ‘İl Başkanları Toplantısı’ öncesinde MHP Genel Merkezi’nde MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya’ya özel selam getirdiklerini bildirdi.
MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım; “31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ gündemi ile Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret edip, çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgi arz edip hayır dualarını aldık. Yapılan çalışmaları inceleyip takdirlerini ileten hareketimizin Lideri, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Kütahya’ya özel bir de selamları var. Genel Başkanımız, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, 31 Mart Günü tüm Kütahya’nın en doğru kararı verip mührünü MHP’ye basıp Kütahya’ya emanet ettiği Kütahya Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Alim Işık’a Kütahya Belediyesinin emanet edileceğinden hiç şüphesinin olmadığını ifade etti” dedi.
“İNANCIMIZ TAM”
31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Kütahya Belediyesinin MHP adayı Prof. Dr. Alim Işık’a emanet edileceğine vurgu yapan MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım; “Şimdiye kadar yaptığımız ziyaretler, görüşmeler bizlere Kütahya Belediyesi’nin artık MHP’ye kazandırılacağı yönünde. Yarım aşırı aşkın bir zamandır davasına hizmet eden teşkilatlarımızla adayımıza destek verip kendilerinin en doğru olan tercihi Prof. Dr. Alim Işık’tan yana olduklarını anlatacağız. 24 Haziran gecesindeki hedefimizi yineliyor ve Kütahya Belediyesinin kazanımını öncelikle Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye ve ardından kadir şinas Kütahya halkına armağan edeceğimize olan inancımız tamdır” diye konuştu.
ATEŞ’E ZİYARET
MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ile beraberindeki heyet MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ziyaretleri sonrasında Genel Başkan Yardımcıları ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine Atanan Dr. Sinan Ateş’i ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ı ziyaret etti.
Başkan Yıldırım daha sonra MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin olurları ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine atanan Dr. Sinan Ateş’i ziyaret etti. DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.