MHP'de Yeni Başkan Selçuk ALIÇ

Siyaset 22.11.2020 - 16:14, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1623+ kez okundu.
 

MHP'de Yeni Başkan Selçuk ALIÇ

MHP 13. Olağan İl Kongresi Yeni Kapalı Spor Salonunda Yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Selçuk ALIÇ ve yönetimi seçildi. İl Kongresinden önce Ferhan YILDIRIM aday olmayacağını, daha öncesinden de Selçuk ALIÇ aday olacağını açıklamıştı. Kongre İstiklal marşı ve sonrasında önceki gün beyin kanamasından yaşamını yitiren MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Akın KAYGISIZ’a ve geçmişte vefat etmiş ülkücülere dua edilerek başladı. Kongrede Başkan KAYGISIZ'ın yerinde MHP bayrağı ve resmi konularak, protokolde yer verildi. Merhum KAYGISIZ'ın önceden organize ettiği çelengi de kongredeydi.   İl Kongresinde Divan Başkanlığını Genel Sekreter Yardımcısı Kadir ŞEKERCİ yaptı. Divan üyeliğine Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, MYK Üyeleri Tamer OSMANOĞLU, Özgür BAYRAKTAR, İbrahim ÖZBAY gerçekleştirdi. Parti içi birlik ve beraberliğin vurgulandığı MHP Genel Başkan Dr. Devlet BAHÇELİ’nin kongreye göndermiş olduğu mesajı okundu. İl Sekreteri Mikail YETER tarafından faaliyet raporları okundu. İl Başkanı Ferhan YILDIRIM'ın konuşmasından sonra Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Tavşanlı İlçe Başkanı Akın KAYGISIZ’ı anarak; kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Cumhur ittifakı ruhuna hareket edileceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Kadir ŞEKERCİ: "Büyük idealleri olanlar her türlü meşakkate göğüs gererler. Bizler de yüce Allah'ın izni ve inayetiyle, milletimizle el ele, omuz omuza, gönül gönüle verip aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Eski ve yeni il başkanlarının birbirlerine destek çıkmalılar. Birliğimizin ve bütünlüğümüzün bozulmasına ve Cumhur İttifakının bozulmasına asla izin vermeyecektir. Türk milleti, varlığına kast eden mihrak ve güçlere ortak iman ve inançla karşı duracak ve her türlü atılımı gösterecektir."ifadelerini kullandı. Yeni İl Başkanı Selçuk ALIÇ ise, Akın KAYGISIZ’ın cenazesi olduğu için uzun konuşamayacağını belirterek sadece kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. MHP 13. Olağan Kütahya İl Kongresinde A. Selçuk ALIÇ Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyeleri; Gökhan Tomruk, Ünal Demirbilek, Adnan Kurnaz, Mehmet Karabekir, Selahattin Orman, Hülya Öztürk, Ayşegül Cenker, Halil Zerey, Aziz Şahin, Recep Yılmaz, Gökhan Umay, Sedat Kabaağaç, Coşkun Koca, Oğuzhan Kara, Ahmet Uygar, Burhan Birgin, Abdullah Doğan, Emre Koçak, Ethem Gündoğdu, Ali Ercura, Selman Karaaslan, Onur Necati Defter, Hasan Öztulum, Nedim Demir Üst Kurul Delegeleri; A. Selçuk Alıç, Ayhan Toy, Akın Kaygısız, Ahmet Çakır, Halil İbrahim Topbaş, İsmail Durmaz, Kamil Konya, Adnan Kurnaz Disiplin Kurulu Üyeleri; Erol Alpertürk, Mustafa Kehribar, Adem Kenar, Ramazan Dönmez, Adil Tektaş, Ahmet Er, Nurettin Samed Dirgin Davetliler dün akşam Eskişehir'de kaldığı hastanede vefat eden Tavşanlı İlçe Başkanı Akın KAYGISIZ'ın ikindi namazına müteakip cenazesini kaldırmak için Tavşanlı'ya gitti. - DORUK Fatma

MHP 13. Olağan İl Kongresi Yeni Kapalı Spor Salonunda Yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Selçuk ALIÇ ve yönetimi seçildi.

İl Kongresinden önce Ferhan YILDIRIM aday olmayacağını, daha öncesinden de Selçuk ALIÇ aday olacağını açıklamıştı. Kongre İstiklal marşı ve sonrasında önceki gün beyin kanamasından yaşamını yitiren MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Akın KAYGISIZ’a ve geçmişte vefat etmiş ülkücülere dua edilerek başladı. Kongrede Başkan KAYGISIZ'ın yerinde MHP bayrağı ve resmi konularak, protokolde yer verildi. Merhum KAYGISIZ'ın önceden organize ettiği çelengi de kongredeydi.  

İl Kongresinde Divan Başkanlığını Genel Sekreter Yardımcısı Kadir ŞEKERCİ yaptı. Divan üyeliğine Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, MYK Üyeleri Tamer OSMANOĞLU, Özgür BAYRAKTAR, İbrahim ÖZBAY gerçekleştirdi.

Parti içi birlik ve beraberliğin vurgulandığı MHP Genel Başkan Dr. Devlet BAHÇELİ’nin kongreye göndermiş olduğu mesajı okundu. İl Sekreteri Mikail YETER tarafından faaliyet raporları okundu. İl Başkanı Ferhan YILDIRIM'ın konuşmasından sonra Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Tavşanlı İlçe Başkanı Akın KAYGISIZ’ı anarak; kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumhur ittifakı ruhuna hareket edileceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Kadir ŞEKERCİ: "Büyük idealleri olanlar her türlü meşakkate göğüs gererler. Bizler de yüce Allah'ın izni ve inayetiyle, milletimizle el ele, omuz omuza, gönül gönüle verip aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Eski ve yeni il başkanlarının birbirlerine destek çıkmalılar. Birliğimizin ve bütünlüğümüzün bozulmasına ve Cumhur İttifakının bozulmasına asla izin vermeyecektir. Türk milleti, varlığına kast eden mihrak ve güçlere ortak iman ve inançla karşı duracak ve her türlü atılımı gösterecektir."ifadelerini kullandı.

Yeni İl Başkanı Selçuk ALIÇ ise, Akın KAYGISIZ’ın cenazesi olduğu için uzun konuşamayacağını belirterek sadece kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

MHP 13. Olağan Kütahya İl Kongresinde A. Selçuk ALIÇ Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyeleri; Gökhan Tomruk, Ünal Demirbilek, Adnan Kurnaz, Mehmet Karabekir, Selahattin Orman, Hülya Öztürk, Ayşegül Cenker, Halil Zerey, Aziz Şahin, Recep Yılmaz, Gökhan Umay, Sedat Kabaağaç, Coşkun Koca, Oğuzhan Kara, Ahmet Uygar, Burhan Birgin, Abdullah Doğan, Emre Koçak, Ethem Gündoğdu, Ali Ercura, Selman Karaaslan, Onur Necati Defter, Hasan Öztulum, Nedim Demir

Üst Kurul Delegeleri; A. Selçuk Alıç, Ayhan Toy, Akın Kaygısız, Ahmet Çakır, Halil İbrahim Topbaş, İsmail Durmaz, Kamil Konya, Adnan Kurnaz

Disiplin Kurulu Üyeleri; Erol Alpertürk, Mustafa Kehribar, Adem Kenar, Ramazan Dönmez, Adil Tektaş, Ahmet Er, Nurettin Samed Dirgin

Davetliler dün akşam Eskişehir'de kaldığı hastanede vefat eden Tavşanlı İlçe Başkanı Akın KAYGISIZ'ın ikindi namazına müteakip cenazesini kaldırmak için Tavşanlı'ya gitti. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.