Kütahya Porselen, Yeni Koleksiyonlarını ve Yatırım Programını Açıkladı

Ekonomi 03.03.2022 - 21:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3265+ kez okundu.
 

Kütahya Porselen, Yeni Koleksiyonlarını ve Yatırım Programını Açıkladı

Kütahya Porselen, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında NG Afyon Otel’de gerçekleştirdiği “Yükselen Yıldızlar 2022” etkinliğinde yeni koleksiyonlarını bayilerine tanıttı ve tasarım, süreç yönetimi, dijitalleşme, değişen tüketici davranışları ve sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gücünü inovasyon ve tasarımdan alan,  yeni nesil koleksiyonları ile pek çok ödüle layık görülen Kütahya Porselen’in “Yükselen Yıldızlar 2022” etkinliği, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin açılış konuşmalarıyla başladı. Sema Güral Sürmeli: “Kütahya Porselen ailesi için tasarım bir süreç değil, bir değer yaratma anlayışı. Her ürünümüzün çok modern, çok estetik ama aynı zamanda ergonomik, kullanılabilir ve ulaşılabilir olmasını hedefliyoruz. Bu nedenle de gücümüzü inovasyondan alıyoruz. İnovatif tasarımlarımızın arkasında hem kendi ekibimiz var hem de uluslararası arenada ün yapmış, kendini ispatlamış tasarımcılarla çalışıyoruz. Hem ulusal çapta hem de uluslararası arenada sürdürülebilir, çevreye ve topluma duyarlı marka anlayışımız ile birçok ödüle layık bulunduk.  2021 Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda Elmas Marka seçildik. Aynı kurumun yapmış olduğu araştırma sonucunda porselen sektöründe En İtibarlı Marka ödülünü iki kez üst üste aldık. NG Grup olarak yatırımlarımız porselenle sınırlı değil. Seramik ve turizm yatırımlarımıza da bu süreç içerisinde devam ettik. Çünkü bizim mottomuz her zaman için durmadan çalışmak, çok çalışmak. ”dedi. NG Kurucu Başkanı Nafi Güral: “Ülkemizin gelişebilmesi için ekonomimizin güçlü olması lazım. Ekonomimizin güçlü olması için de bizim firmalarımızın kazanması lazım. Bu anlamda iş ortaklarımızı ön planda tutuyoruz. Günümüzde sektörümüzde çok ciddi talep var. Şu anda her gün 300 bin parça porselen üretiyoruz. Yeni tesisin yatırımları faaliyete girdiğinde her gün 500 bin parça üretilecek, paketlenecek ve satılacak. Ülkemizin gelişebilmesi için ekonomimizin güçlü olması lazım. Ekonomimizin güçlü olması için de bizim firmalarımızın kazanması lazım. Bu anlamda iş ortaklarımızı ön planda tutuyoruz” ifadelerini kullandı. Assolist Aslı Hünel'in giymiş olduğu 1500 parça porselen ile hazırlanan elbise büyük beğeni topladı. - DORUK

Kütahya Porselen, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında NG Afyon Otel’de gerçekleştirdiği “Yükselen Yıldızlar 2022” etkinliğinde yeni koleksiyonlarını bayilerine tanıttı ve tasarım, süreç yönetimi, dijitalleşme, değişen tüketici davranışları ve sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Gücünü inovasyon ve tasarımdan alan,  yeni nesil koleksiyonları ile pek çok ödüle layık görülen Kütahya Porselen’in “Yükselen Yıldızlar 2022” etkinliği, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin açılış konuşmalarıyla başladı.

Sema Güral Sürmeli: “Kütahya Porselen ailesi için tasarım bir süreç değil, bir değer yaratma anlayışı. Her ürünümüzün çok modern, çok estetik ama aynı zamanda ergonomik, kullanılabilir ve ulaşılabilir olmasını hedefliyoruz. Bu nedenle de gücümüzü inovasyondan alıyoruz. İnovatif tasarımlarımızın arkasında hem kendi ekibimiz var hem de uluslararası arenada ün yapmış, kendini ispatlamış tasarımcılarla çalışıyoruz. Hem ulusal çapta hem de uluslararası arenada sürdürülebilir, çevreye ve topluma duyarlı marka anlayışımız ile birçok ödüle layık bulunduk.  2021 Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda Elmas Marka seçildik. Aynı kurumun yapmış olduğu araştırma sonucunda porselen sektöründe En İtibarlı Marka ödülünü iki kez üst üste aldık.

NG Grup olarak yatırımlarımız porselenle sınırlı değil. Seramik ve turizm yatırımlarımıza da bu süreç içerisinde devam ettik. Çünkü bizim mottomuz her zaman için durmadan çalışmak, çok çalışmak. ”dedi.

NG Kurucu Başkanı Nafi Güral: “Ülkemizin gelişebilmesi için ekonomimizin güçlü olması lazım. Ekonomimizin güçlü olması için de bizim firmalarımızın kazanması lazım. Bu anlamda iş ortaklarımızı ön planda tutuyoruz. Günümüzde sektörümüzde çok ciddi talep var. Şu anda her gün 300 bin parça porselen üretiyoruz. Yeni tesisin yatırımları faaliyete girdiğinde her gün 500 bin parça üretilecek, paketlenecek ve satılacak. Ülkemizin gelişebilmesi için ekonomimizin güçlü olması lazım. Ekonomimizin güçlü olması için de bizim firmalarımızın kazanması lazım. Bu anlamda iş ortaklarımızı ön planda tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

Assolist Aslı Hünel'in giymiş olduğu 1500 parça porselen ile hazırlanan elbise büyük beğeni topladı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.