KÖYDES’de Kütahya’nın Payı 100 Milyon Civarında

Yerel 15.03.2023 - 17:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4474+ kez okundu.
 

KÖYDES’de Kütahya’nın Payı 100 Milyon Civarında

İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ: “2023 KÖYDES ödeneklerimiz belli oldu. 99 milyon 588 bin lira olarak ilimizin payı netleşti. " ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ: “2023 KÖYDES ödeneklerimiz belli oldu. 99 milyon 588 bin lira olarak ilimizin payı netleşti.  Sayın Cumhurbaşkanımızın 2005 yılında başlattığı köylerin alt yapısını güçlendirme projesi olarak adlandırılan KÖYDES projesine bugüne kadar her yıl çok önemli kaynaklar aktarıldı. Bu kaynaklar vasıtasıyla köylerimizin altyapısını, içme sularını ve yollarını güçlendirdik, yeniledik, tamamladık.  Bu senede 100 milyona yakın bir ödenek ilimize tahsis edildi. İlçelerimizdeki köy sayısı, nüfusları ve yol ağı uzunlukları dikkate alınarak her ilçenin kendi ödeneği ilçelerimizin hesabına aktarıldı. Bildiğiniz gibi sadece altyapı hizmetlerinde kullanılabilecek bu ödenekler ilçelerdeki arkadaşlarımız bu sene hedefledikleri projelerde kullanacaklar.  ilimize ve köylerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. - DORUK
İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ: “2023 KÖYDES ödeneklerimiz belli oldu. 99 milyon 588 bin lira olarak ilimizin payı netleşti. " ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ: “2023 KÖYDES ödeneklerimiz belli oldu. 99 milyon 588 bin lira olarak ilimizin payı netleşti. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2005 yılında başlattığı köylerin alt yapısını güçlendirme projesi olarak adlandırılan KÖYDES projesine bugüne kadar her yıl çok önemli kaynaklar aktarıldı. Bu kaynaklar vasıtasıyla köylerimizin altyapısını, içme sularını ve yollarını güçlendirdik, yeniledik, tamamladık.

 Bu senede 100 milyona yakın bir ödenek ilimize tahsis edildi. İlçelerimizdeki köy sayısı, nüfusları ve yol ağı uzunlukları dikkate alınarak her ilçenin kendi ödeneği ilçelerimizin hesabına aktarıldı.

Bildiğiniz gibi sadece altyapı hizmetlerinde kullanılabilecek bu ödenekler ilçelerdeki arkadaşlarımız bu sene hedefledikleri projelerde kullanacaklar.

 ilimize ve köylerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.