Kick Boks Antrenörü Umut YASAN Trafik Kazası Geçirdi

Asayiş (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 02.05.2024 - 23:40, Güncelleme: 06.05.2024 - 13:39 3405 kez okundu.
 

Kick Boks Antrenörü Umut YASAN Trafik Kazası Geçirdi

Kick Boks Antrenörü Umut YASAN Trafik Kazası Geçirdi
Kütahya Bölgesi Kick Boks Antrenörlerimizden Ejderya Spor Kulubü sahibi UMUT YASAN, Menderes Caddesi Emniyet Taksi civarında motorun taksi ile çarpışması sonucu trafik kazası neticesinde yaralanmıştır. Kask ve koruyucularla motoru kullandığı için hayati tehlikesi bulunmayan Antrenör Umut Yasan'ın vücudunda kırık, zedelenmeler mevcut. Kütahya Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Antrenör Umut Yasan'a Kick Boks İl Temsilci Ahmet Arabacı, Uluslararası Hakem, Antrenör Fatma Çakır, sporcular ziyaret etti. 3 Mayıs Cuma günü Kütahya Şehir Hastanesi'nde ameliyata alınacak olan Kick Boks Antrenörümüz Umut Yasan'a acil şifalar diliyoruz. - DORUK
Kick Boks Antrenörü Umut YASAN Trafik Kazası Geçirdi

Kütahya Bölgesi Kick Boks Antrenörlerimizden Ejderya Spor Kulubü sahibi UMUT YASAN, Menderes Caddesi Emniyet Taksi civarında motorun taksi ile çarpışması sonucu trafik kazası neticesinde yaralanmıştır.

Kask ve koruyucularla motoru kullandığı için hayati tehlikesi bulunmayan Antrenör Umut Yasan'ın vücudunda kırık, zedelenmeler mevcut. Kütahya Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Antrenör Umut Yasan'a Kick Boks İl Temsilci Ahmet Arabacı, Uluslararası Hakem, Antrenör Fatma Çakır, sporcular ziyaret etti. 3 Mayıs Cuma günü Kütahya Şehir Hastanesi'nde ameliyata alınacak olan Kick Boks Antrenörümüz Umut Yasan'a acil şifalar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.