Görme Engelliler'den Türkiye Halter Şampiyonasında 7 Madalya

12.10.2019 - 16:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2963+ kez okundu.
 

Görme Engelliler'den Türkiye Halter Şampiyonasında 7 Madalya

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği sporcuları Naim Süleymanoğlu'nun Hocası Hilmi Pekünlü'nün Teknik Direktörlüğünde yaklaşık 1 ay boyunca yapılan antrenmanlar sonucunda Nevşehir'de düzenlenen, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında 3 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz Madalya aldılar.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Nevşehir'de 43 kulüp ve 123 sporcunun katılımı ile düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret'i makamında ziyaret etti. Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği  sporcuları Naim Süleymanoğlu'nun Hocası Hilmi Pekünlü'nün Teknik Direktörlüğünde yaklaşık  1 ay boyunca  yapılan antrenmanlar sonucunda  Nevşehir'de düzenlenen, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında 3 Altın,  1 Gümüş,  3 Bronz Madalya aldılar. Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulubü müsabakaya 2 kadın, 4 erkek olmak üzere toplam 6 sporcu ile katıldı. Defthlifth- bençh press- schoath olmak her görme engelli sporcu kendi kategorilerinde yarıştı. Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü'nün lisanslı görme engelli haltercileri +90 kilogram da Nihal Okur toplam Total ağırlıkta Türkiye birincisi altın madalya bench press kategorisinde Türkiye birincisi 1 altın madalya, 90 kilogram da Dilek Ümran Öztürk toplam Total ağırlıkta Türkiye birincisi 1 altın madalya, bench press kategorisinde Türkiye ikincisi 1 Gümüş madalya, Erkeklerde 90 kilogram da Yasin Sarı toplam Total ağırlıkta Türkiye üçüncüsü bronz madalya, 100 kiloda Yasin Sapancılar toplam Total ağırlıkta Türkiye üçüncüsü bronz madalya bench press kategorisinde Türkiye üçüncüsü bronz madalya alırken; Kenan Yılmaz ve Hüseyin Kaygısız toplamda 165 kiloyu bulmalarına rağmen madalyayı kıl payı kaçırdı. Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Dernek Başkanı Ümran Öztürk: "Bu fırsatı bize sağlayan Türkiye görme engelliler federasyonuna destekleri için Kütahya Valiliğine, Kütahya Belediyesine, Gençlik spor il müdürlüğüne, kulüp yönetimine, üyelerine ve özellikle bizleri çalıştıran rahmetli Naim Süleymanoğlu'nun Hocası Hilmi Pekünlü Hocamıza, uluslararası hakemlerimizden Yılmaz Doğan hocamıza ve bizlere bu gururu yaşatan Kütahya'yı ve Kütahya engelliler zafer spor kulübümüzü en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza  teşekkür ederim" dedi. DORUK Gazetesi olarak biz de Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Yönetimi, Antrenörü, sporcuları ve emeği geçenleri tebrik eder; başarılarının devamını dileriz. - DORUK Fatma Çakır
Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği sporcuları Naim Süleymanoğlu'nun Hocası Hilmi Pekünlü'nün Teknik Direktörlüğünde yaklaşık 1 ay boyunca yapılan antrenmanlar sonucunda Nevşehir'de düzenlenen, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında 3 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz Madalya aldılar.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Nevşehir'de 43 kulüp ve 123 sporcunun katılımı ile düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret'i makamında ziyaret etti.

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği  sporcuları Naim Süleymanoğlu'nun Hocası Hilmi Pekünlü'nün Teknik Direktörlüğünde yaklaşık  1 ay boyunca  yapılan antrenmanlar sonucunda  Nevşehir'de düzenlenen, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında 3 Altın,  1 Gümüş,  3 Bronz Madalya aldılar.

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulubü müsabakaya 2 kadın, 4 erkek olmak üzere toplam 6 sporcu ile katıldı. Defthlifth- bençh press- schoath olmak her görme engelli sporcu kendi kategorilerinde yarıştı.

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü'nün lisanslı görme engelli haltercileri +90 kilogram da Nihal Okur toplam Total ağırlıkta Türkiye birincisi altın madalya bench press kategorisinde Türkiye birincisi 1 altın madalya,

90 kilogram da Dilek Ümran Öztürk toplam Total ağırlıkta Türkiye birincisi 1 altın madalya, bench press kategorisinde Türkiye ikincisi 1 Gümüş madalya,

Erkeklerde 90 kilogram da Yasin Sarı toplam Total ağırlıkta Türkiye üçüncüsü bronz madalya,

100 kiloda Yasin Sapancılar toplam Total ağırlıkta Türkiye üçüncüsü bronz madalya bench press kategorisinde Türkiye üçüncüsü bronz madalya alırken;

Kenan Yılmaz ve Hüseyin Kaygısız toplamda 165 kiloyu bulmalarına rağmen madalyayı kıl payı kaçırdı.

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Dernek Başkanı Ümran Öztürk: "Bu fırsatı bize sağlayan Türkiye görme engelliler federasyonuna destekleri için Kütahya Valiliğine, Kütahya Belediyesine, Gençlik spor il müdürlüğüne, kulüp yönetimine, üyelerine ve özellikle bizleri çalıştıran rahmetli Naim Süleymanoğlu'nun Hocası Hilmi Pekünlü Hocamıza, uluslararası hakemlerimizden Yılmaz Doğan hocamıza ve bizlere bu gururu yaşatan Kütahya'yı ve Kütahya engelliler zafer spor kulübümüzü en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza  teşekkür ederim" dedi.

DORUK Gazetesi olarak biz de Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Yönetimi, Antrenörü, sporcuları ve emeği geçenleri tebrik eder; başarılarının devamını dileriz. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.