Gençlik Spor İl Müdürü GAYRET, Görevine Başladı

13.01.2019 - 12:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3468+ kez okundu.
 

Gençlik Spor İl Müdürü GAYRET, Görevine Başladı

DORUK Gazetesi ve Kick Boks İl Temsilciliği olarak yeni yapılanan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Müdür olarak atanan Feyzullah GAYRET Beyefendiyi ziyaret ettik.
DORUK Gazetesi ve Kick Boks İl Temsilciliği olarak yeni yapılanan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Müdür olarak atanan Feyzullah GAYRET Beyefendiyi ziyaret ettik. Kendisine başarı dileklerimizi iletirken, Kick Boks branşının ilimizdeki yapılanmasını, faaliyetlerini ve başarılarını anlatarak bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı hem Kick Boks'un ilimizde daha üst düzeye taşınmasını hem de bunların basın yoluyla kamuoyunda aktarılmasını teminen çalışmalarımızın devam edeceğini belirttik. Önümüzdeki günlerde Antalya'da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına ilimizden 10 sporcu ile birlikte İdareci ve Antrenör olarak Ahmet ARABACI, Federasyon Hakemi olarak Milli Hakem Fatma ÇAKIR'dan oluşan kafilemizin başarılı sonuçlarla döneceğini ve Müdürümüze madalyalı sporcularımızı takdim edeceğimizi ifade ettik. Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET de "Daha önce de Kick Boks branşında sizin çalışmalarınızı takip ediyordum. Kütahya'da yapılan müsabakalarda özellikle o zaman da KYK imkanlarından sporcuların yararlanması konusunda yardımcı oluyorduk. Bundan sonra da gerek Kick Boks'un gerekse diğer branşların çalışmalarında biz gerekli desteği vermeye çalışacağız. Antalya'daki müsabakalarda hakem olarak Sayın Fatma ÇAKIR'a, idareci ve Antrenör olarak şahsınıza ve sporcularımıza başarılar dilerim" dedi. - DORUK
DORUK Gazetesi ve Kick Boks İl Temsilciliği olarak yeni yapılanan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Müdür olarak atanan Feyzullah GAYRET Beyefendiyi ziyaret ettik.

DORUK Gazetesi ve Kick Boks İl Temsilciliği olarak yeni yapılanan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Müdür olarak atanan Feyzullah GAYRET Beyefendiyi ziyaret ettik.

Kendisine başarı dileklerimizi iletirken, Kick Boks branşının ilimizdeki yapılanmasını, faaliyetlerini ve başarılarını anlatarak bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı hem Kick Boks'un ilimizde daha üst düzeye taşınmasını hem de bunların basın yoluyla kamuoyunda aktarılmasını teminen çalışmalarımızın devam edeceğini belirttik.

Önümüzdeki günlerde Antalya'da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına ilimizden 10 sporcu ile birlikte İdareci ve Antrenör olarak Ahmet ARABACI, Federasyon Hakemi olarak Milli Hakem Fatma ÇAKIR'dan oluşan kafilemizin başarılı sonuçlarla döneceğini ve Müdürümüze madalyalı sporcularımızı takdim edeceğimizi ifade ettik.

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET de "Daha önce de Kick Boks branşında sizin çalışmalarınızı takip ediyordum. Kütahya'da yapılan müsabakalarda özellikle o zaman da KYK imkanlarından sporcuların yararlanması konusunda yardımcı oluyorduk. Bundan sonra da gerek Kick Boks'un gerekse diğer branşların çalışmalarında biz gerekli desteği vermeye çalışacağız.

Antalya'daki müsabakalarda hakem olarak Sayın Fatma ÇAKIR'a, idareci ve Antrenör olarak şahsınıza ve sporcularımıza başarılar dilerim" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.