Geleceğin Şampiyonlarına Destek

15.10.2019 - 13:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2689+ kez okundu.
 

Geleceğin Şampiyonlarına Destek

Kütahya Belediyespor kulübü sporcularına malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.
Kütahya Belediyespor kulübü sporcularına malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Atletizm, Jimnastik, Boks, Halter, Bisiklet, Basketbol ve Güreş branşlarında Kütahya Belediyespor kulübünde faaliyet gösteren sporculara Kütahya Belediyesi tarafından eşofman ve malzeme desteği sağlandı. Kütahya Belediyespor kulübünde faaliyet gösteren sporculara spor malzemelerini takdim ederek başarılar dileyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; "Kütahya Belediyespor kulübümüz bünyesinde 7 branşta 750’ye yakın sporcumuz var. Bu rakamı inşallah 1000’e yükseltmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha fazla sporcumuzu Kütahya Belediyespor çatısı altında lisans sahibi yaparak şehrimizin çocuklarına sahip çıkmak istiyoruz. Türkiye’deki 81 ilin içerisinde gerek sporcu sayısı, gerekse kulüp sayısı açısından Kütahya, nüfusa oranla ilk 3 ilden birisi. Sporcu potansiyeli yüksek olan bir ilde, Kütahya Belediyesi bu duruma kayıtsız kalamazdı ve kalmayacak. İnşallah 2020 yılında 2 branşı daha hedefliyoruz. Daha sonra sporcularımızın potansiyeli doğrultusunda ek branşları da açacağız ve Kütahya’yı diğer alanlarda olduğu gibi sporunda temsilcisi iller arasına sokacağız. Bu noktada sadece belediyenin gayreti değil sporcularımızın da gayreti önemli. Biz sporu ve sporcuyu destekleyerek inşallah Kütahya’mızı hak ettiği yere taşıyacağız. Bunun en ölçülebilir somut göstergesi Kütahya’mızda yetişip, Türkiye ve Dünya’da müsabakalara katılarak şampiyon olan ve madalya almaya hak kazanan kardeşlerimizdir. Tüm kardeşlerimizin yanlarındayız, destekçileriyiz. Sporun dostluk olduğunu, kardeşlik olduğunu ve tercih edilebilecek en iyi branşlardan birisi olduğunu düşünerek bu alanı önemsiyoruz. Bugün burada sembolik olarak Kütahya Belediyespor sporcularımıza eşofman ve spor malzemelerini vereceğiz, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. Programda açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih GÖLGELİ; "Kütahya Belediyespor Kulübü çatısı altında faaliyet gösteren arkadaşlarımızın bir kısmı ferdi dalda, bir kısmı takım oyunları dalında çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl sonuna doğru altyapısına devam ettiğimiz ve çalışmalarını sürdürdüğümüz voleybol takımını kurmayı hedefliyoruz. Özveriyle çalışıp Atletizm’de Boks’ta Halter’de ve Bisiklet branşlarında ciddi başarılar elde eden sporcularımız var. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK’a ve özverili çalışmalarından dolayı tüm sporcularımız ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kütahya Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail ŞEN ise, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih GÖLGELİ’ye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. - DORUK
Kütahya Belediyespor kulübü sporcularına malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyespor kulübü sporcularına malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.

Atletizm, Jimnastik, Boks, Halter, Bisiklet, Basketbol ve Güreş branşlarında Kütahya Belediyespor kulübünde faaliyet gösteren sporculara Kütahya Belediyesi tarafından eşofman ve malzeme desteği sağlandı.

Kütahya Belediyespor kulübünde faaliyet gösteren sporculara spor malzemelerini takdim ederek başarılar dileyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; "Kütahya Belediyespor kulübümüz bünyesinde 7 branşta 750’ye yakın sporcumuz var. Bu rakamı inşallah 1000’e yükseltmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha fazla sporcumuzu Kütahya Belediyespor çatısı altında lisans sahibi yaparak şehrimizin çocuklarına sahip çıkmak istiyoruz. Türkiye’deki 81 ilin içerisinde gerek sporcu sayısı, gerekse kulüp sayısı açısından Kütahya, nüfusa oranla ilk 3 ilden birisi. Sporcu potansiyeli yüksek olan bir ilde, Kütahya Belediyesi bu duruma kayıtsız kalamazdı ve kalmayacak. İnşallah 2020 yılında 2 branşı daha hedefliyoruz. Daha sonra sporcularımızın potansiyeli doğrultusunda ek branşları da açacağız ve Kütahya’yı diğer alanlarda olduğu gibi sporunda temsilcisi iller arasına sokacağız. Bu noktada sadece belediyenin gayreti değil sporcularımızın da gayreti önemli. Biz sporu ve sporcuyu destekleyerek inşallah Kütahya’mızı hak ettiği yere taşıyacağız. Bunun en ölçülebilir somut göstergesi Kütahya’mızda yetişip, Türkiye ve Dünya’da müsabakalara katılarak şampiyon olan ve madalya almaya hak kazanan kardeşlerimizdir. Tüm kardeşlerimizin yanlarındayız, destekçileriyiz. Sporun dostluk olduğunu, kardeşlik olduğunu ve tercih edilebilecek en iyi branşlardan birisi olduğunu düşünerek bu alanı önemsiyoruz. Bugün burada sembolik olarak Kütahya Belediyespor sporcularımıza eşofman ve spor malzemelerini vereceğiz, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Programda açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih GÖLGELİ; "Kütahya Belediyespor Kulübü çatısı altında faaliyet gösteren arkadaşlarımızın bir kısmı ferdi dalda, bir kısmı takım oyunları dalında çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl sonuna doğru altyapısına devam ettiğimiz ve çalışmalarını sürdürdüğümüz voleybol takımını kurmayı hedefliyoruz. Özveriyle çalışıp Atletizm’de Boks’ta Halter’de ve Bisiklet branşlarında ciddi başarılar elde eden sporcularımız var. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK’a ve özverili çalışmalarından dolayı tüm sporcularımız ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail ŞEN ise, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih GÖLGELİ’ye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.