Dünya Şampiyonasında Milli Takımımızdan 42 Madalya

23.10.2021 - 23:48, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1817+ kez okundu.
 

Dünya Şampiyonasında Milli Takımımızdan 42 Madalya

Milli Takımımızdan 42 Madalya 15-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’ nın Jesolo şehrinde yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Takımımız 8 Altın, 14 Gümüş ve 20 Bronz olmak üzere toplamda 42 Madalya ile Şampiyonayı tamamlamıştır. Şampiyon olan sporcularımız * Salih Samet Oruç * Cebrail Gençoğlu * Duygu Turan * Emine Arslan * Dilara Keleş * Nazım Çelik * Zehra Doğan * Nagihan Kalyoncu DORUK Gazetesi olarak Federasyon Başkanı Sayın Salim KAYICI başta olmak üzere Milli Takımımızı ve Milli takım sporcularını yetiştiren Antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. - DORUK Fatma

Milli Takımımızdan 42 Madalya 15-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’ nın Jesolo şehrinde yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Milli Takımımız 8 Altın, 14 Gümüş ve 20 Bronz olmak üzere toplamda 42 Madalya ile Şampiyonayı tamamlamıştır.

Şampiyon olan sporcularımız

* Salih Samet Oruç

* Cebrail Gençoğlu

* Duygu Turan

* Emine Arslan

* Dilara Keleş

* Nazım Çelik

* Zehra Doğan

* Nagihan Kalyoncu

DORUK Gazetesi olarak Federasyon Başkanı Sayın Salim KAYICI başta olmak üzere Milli Takımımızı ve Milli takım sporcularını yetiştiren Antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.