DORUK Gazetesi'nden Orman Bölge Müdürü'ne Ziyaret

Güncel 09.02.2022 - 14:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3261+ kez okundu.
 

DORUK Gazetesi'nden Orman Bölge Müdürü'ne Ziyaret

DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ile Kick Boks sporcuları Belemir DÜNDAR, Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Birol DÜNDAR'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ile Kick Boks sporcuları Belemir DÜNDAR, Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Birol DÜNDAR'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. ARABACI: Ehrami Karaçam Sadece Kütahya'mızda Yetişmekte Aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı olan Ahmet ARABACI: "Coğrafi bölgesinin yaklaşık yüzde 60'ı orman olan ilimizde Orman Bölge Müdürlüğümüzün görevinin önemi oldukça büyük. Özellikle Kütahya'mızda yetişen ehrami karaçamın tanıtımı ve yaygınlaştırılması konusunda da misyon üstlenmiş durumda. Bölge müdürlüğünüz olarak Kütahya'mızın bu özelliklerinden en iyi şekilde istifade etmesi için gerekli gayret ve çalışmaları yapacağınıza olan inancımızla, yeni göreviniz hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz" dedi. ARABACI: "Biz aynı zamanda ilimizde Kick Boks sporunun istenilen düzeye gelmesi için Sayın Fatma ÇAKIR ile koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Fatma ÇAKIR, aynı zamanda Uluslararası Kick Boks Hakemi ve Kick Boks Antrenörü olarak da gençlerimize yönelik önemli hizmetler vermektedir. Kick Boks ekibimize yeni katılan Belemir DÜNDAR ile de ileriye dönük önemli başarılar yakalamayı hedefliyoruz" dedi. DÜNDAR: Kütahya, Orman Alanı Bakımından Önem Arzeden Bir İlimiz Bölge Müdürü Birol DÜNDAR: "Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlginiz beni ziyadesiyle memnun etti. Bahsettiğiniz gibi Kütahya, orman alanı bakımından çok önem arz eden bir ilimiz. Keza ehrami karaçamın yetiştirildiği tek bölge. Biz de azami gayreti göstererek, ormanlarımızın bakımı, geliştirilmesi, korunması ve orman ürünlerinin ekonomimize gerekli katkıyı sağlayabilmesi için tüm ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. DÜNDAR: "Orman Okulu Uygulaması İlk Defa Kütahya'da Açılacak" Bu arada açacağımız orman okulu ile gençlerimizin ormana ilgisi, duyarlılığı ve bilinçli bir şekilde ormanlarımızın korunması, verimliliği noktasında eğitimler verilmesini açacağımız orman okulu ile gerçekleştireceğiz. Bu ilk defa bölgemizde uygulanacak. Bu çalışmaları yaparken diğer kurum kuruluş ve sosyal çevre ile diyalog içerisinde olacağımızı da belirtmek ister, ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederim" dedi. - DORUK
DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ile Kick Boks sporcuları Belemir DÜNDAR, Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Birol DÜNDAR'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI ve İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR ile Kick Boks sporcuları Belemir DÜNDAR, Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Birol DÜNDAR'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

ARABACI: Ehrami Karaçam Sadece Kütahya'mızda Yetişmekte

Aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı olan Ahmet ARABACI: "Coğrafi bölgesinin yaklaşık yüzde 60'ı orman olan ilimizde Orman Bölge Müdürlüğümüzün görevinin önemi oldukça büyük. Özellikle Kütahya'mızda yetişen ehrami karaçamın tanıtımı ve yaygınlaştırılması konusunda da misyon üstlenmiş durumda. Bölge müdürlüğünüz olarak Kütahya'mızın bu özelliklerinden en iyi şekilde istifade etmesi için gerekli gayret ve çalışmaları yapacağınıza olan inancımızla, yeni göreviniz hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz" dedi.

ARABACI: "Biz aynı zamanda ilimizde Kick Boks sporunun istenilen düzeye gelmesi için Sayın Fatma ÇAKIR ile koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Fatma ÇAKIR, aynı zamanda Uluslararası Kick Boks Hakemi ve Kick Boks Antrenörü olarak da gençlerimize yönelik önemli hizmetler vermektedir. Kick Boks ekibimize yeni katılan Belemir DÜNDAR ile de ileriye dönük önemli başarılar yakalamayı hedefliyoruz" dedi.

DÜNDAR: Kütahya, Orman Alanı Bakımından Önem Arzeden Bir İlimiz

Bölge Müdürü Birol DÜNDAR: "Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlginiz beni ziyadesiyle memnun etti. Bahsettiğiniz gibi Kütahya, orman alanı bakımından çok önem arz eden bir ilimiz. Keza ehrami karaçamın yetiştirildiği tek bölge. Biz de azami gayreti göstererek, ormanlarımızın bakımı, geliştirilmesi, korunması ve orman ürünlerinin ekonomimize gerekli katkıyı sağlayabilmesi için tüm ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacağız.

DÜNDAR: "Orman Okulu Uygulaması İlk Defa Kütahya'da Açılacak"

Bu arada açacağımız orman okulu ile gençlerimizin ormana ilgisi, duyarlılığı ve bilinçli bir şekilde ormanlarımızın korunması, verimliliği noktasında eğitimler verilmesini açacağımız orman okulu ile gerçekleştireceğiz. Bu ilk defa bölgemizde uygulanacak.

Bu çalışmaları yaparken diğer kurum kuruluş ve sosyal çevre ile diyalog içerisinde olacağımızı da belirtmek ister, ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederim" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.