ÇİNİGAZ'dan Abonelere Kampanya

Güncel 07.03.2022 - 17:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3346+ kez okundu.
 

ÇİNİGAZ'dan Abonelere Kampanya

ÇİNİGAZ Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. elektronik yani kartlı sayaçtan mekanik yani faturalı sayaca geçmek isteyen abonelere kampanya yaptıklarını duyurdu. Çinigaz’ın duyurusu şu şekilde; “Doğal gaz dağıtımı ve satışı ile ilgili tüm faaliyetler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından uygulamaya konulan Kanun, Yönetmelik, Tebliğ ve Kurul Kararları çerçevesinde yapılmaktadır. Abonelerimize Doğal Gaz Kullanımı ile ilgili bir kampanya haberimiz vardır. Kampanya: Bu kampanya, elektronik sayaç kullanmakta olan abonelerimize, mekanik (faturalı)  sayaca geçme imkânı getirmektedir. Bu değişim kampanyasından yararlanmak isteyenlerden;  Sayaç bedeli alınmamaktadır, Değişim, sökme-takma gibi bedeller alınmamaktadır, Mart ayı sonuna kadar geçerli olmak üzere, güvence bedeli 5 taksit olarak alınmaktadır”. İfadeleri kullanıldı. - DORUK

ÇİNİGAZ Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. elektronik yani kartlı sayaçtan mekanik yani faturalı sayaca geçmek isteyen abonelere kampanya yaptıklarını duyurdu.

Çinigaz’ın duyurusu şu şekilde; “Doğal gaz dağıtımı ve satışı ile ilgili tüm faaliyetler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından uygulamaya konulan Kanun, Yönetmelik, Tebliğ ve Kurul Kararları çerçevesinde yapılmaktadır. Abonelerimize Doğal Gaz Kullanımı ile ilgili bir kampanya haberimiz vardır.

Kampanya:

Bu kampanya, elektronik sayaç kullanmakta olan abonelerimize, mekanik (faturalı)  sayaca geçme imkânı getirmektedir. Bu değişim kampanyasından yararlanmak isteyenlerden; 

Sayaç bedeli alınmamaktadır,

Değişim, sökme-takma gibi bedeller alınmamaktadır,

Mart ayı sonuna kadar geçerli olmak üzere, güvence bedeli 5 taksit olarak alınmaktadır”. İfadeleri kullanıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.