CHP İl Başkanı, İstifa Etti

Siyaset 14.05.2019 - 23:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2684+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı, İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı istifa ettiğini açıkladı. SARI: "Bazı malum kişilerin Trol sosyal medya hesaplarından yapılan bu saldırılar şahsımı ve il yönetimimizi hedef alan yıpratıcı ve partimize zarar veren propagandalar yapılmaya başlanmıştır" diyerek istifa etti.
CHP Kütahya İl Başkanlığından istifa eden Makbul SARI, CHP'nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini belirterek: “24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla İl Başkanı Sayın Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ’ın adaylık için istifa etmesi üzerine il yönetim kurulu üyelerinin kararıyla İl Başkanlığına seçildim. Bu dönemde  yapılan 24 Haziran Genel Seçimleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri başkanı bulunduğum il yönetimi tarafından yürütülmüş ve 24 Haziran seçimlerinde millet ittifakının da katkısıyla uzun yıllar sonra ilk defa şehrimizden milletvekili çıkarılmıştır. Yerel seçimlerde oylarımızı önemli miktarda artırmamıza karşın, il bazında ittifak yapamamamız birçok yerde belediye başkanlığı kazanmamızın önüne geçmiştir. Oylarımızın artması,  il ve ilçe yönetimlerimizin, üyelerimizin fedakar çalışmalarının sonucunda gerçekleşmiştir.  Bütün bunlara rağmen seçim sonrasında Bazı malum kişilerin Trol sosyal medya hesaplarından yapılan bu saldırılar şahsımı ve il yönetimimizi hedef alan yıpratıcı ve partimize zarar veren propagandalar yapılmaya başlanmıştır. Gelinen bu noktada göreve devam etmemin kendime, aileme ve partime zarar vereceği düşüncesiyle  görevimden 13.05.2019 saat 17:00  itibari ile İl Yönetim kurulu toplantısında  yol arkadaşlarıma teşekkür ederek  istifa ettim.  İl başkanlığından ayrılmakla birlikte, CHP’ nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Kütahya Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde Mahalle, İlçe, İl Delegeliği,  İl Yönetimlerinde İl Sekreteri, İl Başkanlığı görevlerinde bulundum. Halen Kurultay Delegesiyim.  Benim için CHP  bir davadır. Bizim partimiz CHP bir dava partisidir.  Bizim için makamlar, mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Biz makamlardan, koltuklardan bir şeyler almak için değil bir şeyler vermeye talip olanlarız. Mühim olan davamızın uğrunda memleketimize, partimize, partililerimize, yurttaşlarımıza, Özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerini kullandı. - DORUK
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı istifa ettiğini açıkladı. SARI: "Bazı malum kişilerin Trol sosyal medya hesaplarından yapılan bu saldırılar şahsımı ve il yönetimimizi hedef alan yıpratıcı ve partimize zarar veren propagandalar yapılmaya başlanmıştır" diyerek istifa etti.

CHP Kütahya İl Başkanlığından istifa eden Makbul SARI, CHP'nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini belirterek: “24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla İl Başkanı Sayın Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ’ın adaylık için istifa etmesi üzerine il yönetim kurulu üyelerinin kararıyla İl Başkanlığına seçildim. Bu dönemde  yapılan 24 Haziran Genel Seçimleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri başkanı bulunduğum il yönetimi tarafından yürütülmüş ve 24 Haziran seçimlerinde millet ittifakının da katkısıyla uzun yıllar sonra ilk defa şehrimizden milletvekili çıkarılmıştır.

Yerel seçimlerde oylarımızı önemli miktarda artırmamıza karşın, il bazında ittifak yapamamamız birçok yerde belediye başkanlığı kazanmamızın önüne geçmiştir. Oylarımızın artması,  il ve ilçe yönetimlerimizin, üyelerimizin fedakar çalışmalarının sonucunda gerçekleşmiştir.  Bütün bunlara rağmen seçim sonrasında Bazı malum kişilerin Trol sosyal medya hesaplarından yapılan bu saldırılar şahsımı ve il yönetimimizi hedef alan yıpratıcı ve partimize zarar veren propagandalar yapılmaya başlanmıştır. Gelinen bu noktada göreve devam etmemin kendime, aileme ve partime zarar vereceği düşüncesiyle  görevimden 13.05.2019 saat 17:00  itibari ile İl Yönetim kurulu toplantısında  yol arkadaşlarıma teşekkür ederek  istifa ettim.  İl başkanlığından ayrılmakla birlikte, CHP’ nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim.

Kütahya Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde Mahalle, İlçe, İl Delegeliği,  İl Yönetimlerinde İl Sekreteri, İl Başkanlığı görevlerinde bulundum. Halen Kurultay Delegesiyim.  Benim için CHP  bir davadır. Bizim partimiz CHP bir dava partisidir.  Bizim için makamlar, mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Biz makamlardan, koltuklardan bir şeyler almak için değil bir şeyler vermeye talip olanlarız. Mühim olan davamızın uğrunda memleketimize, partimize, partililerimize, yurttaşlarımıza, Özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.