CHPʹden Seçim Sonrası Basın Açıklaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2018 - 23:45, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3731+ kez okundu.

CHPʹden Seçim Sonrası Basın Açıklaması

24 Haziran seçimlerinde 41 yıl sonra ilimizden milletvekili çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi, il binasında basının ve partililerin katıldığı toplantıda İl Başkanı Makbul SARI, Kütahya Milletvekili seçilen Ali Fazıl KASAP, Milletvekili adaylarından Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ, Şeref HAN ve Rıdvan ÇAKIR birer konuşma yaparak seçimi değerlendirdiler ve 41 yıl sonra milletvekili çıkarmanın sevincini yaşadıklarını, emeği geçen parti teşkilatlarının tüm organlarına teşekkür ettiklerini, yine seçim sürecinde görev yapan sandık kurulu üyeleri ve polis teşkilatının mensuplarına görevlerindeki samimiyet ve ciddiyetten dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler. CHP İl Başkanı Makbul SARI: "24 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 41 yıldır Kütahyaʹda çıkaramadığımız milletvekilini bu yıl çıkararak Kütahya’da bir tarih yazdık. Bunun için çok çalıştık. Bu çalışma yeni bir çalışma değildi. Milletvekili adayımız, eski il Başkanımız Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ ile birlikte 4 yıldır yoğun ve gayretli bir çalışma içerisindeydik. Bugün eğer bir milletvekili çıkardıysak 4 yıllık çalışmanın katkıları çok büyüktür. Milletvekili çıkardığımız için mutluyuz ama cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnceʹnin seçilmeyişinden dolayı da üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte emeği geçen parti teşkilatlarımıza, teşkilat üyelerimize ve tüm bize oy veren herkese teşekkür ederim." dedi.  Kütahyaʹda her kesimin milletvekili olacağını vurgulayan CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl KASAP: "Bu dönem zarfında Kütahya’yı hastaya benzeteceğim. Kütahyaʹnın karaciğeri, dalağı, böbreği, neyi varsa alındı. Bir uyandırma odasına ihtiyaç vardı. İnşallah önümüzdeki dönemde ameliyattan sonra uyanmayan hasta uyanacaktır." dedi. DORUK Gazetesi olarak Kütahya Milletvekili seçilen Dr. Ali Fazıl KASAPʹa başarılar dileriz. - DORUK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.