Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI'dan DORUK Gazetesi'ne Ziyaret

Spor 25.06.2021 - 14:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3293+ kez okundu.
 

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI'dan DORUK Gazetesi'ne Ziyaret

Kütahya Belediyesi'nin başarılı Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, gazetemizi ziyaret ederek; Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istişarelerde bulundu.
Kütahya Belediyesi'nin başarılı Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, gazetemizi ziyaret ederek; Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istişarelerde bulundu. Kütahya Belediyesi'nin belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden DAMCI: "Kütahya'mızın hak ettiği Belediye hizmetlerini alabilmesi için Başkanımızın koordinasyonu ve talimatları çerçevesinde yönetici ve tüm Belediye personeli olarak yoğun bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gündeme yeni gelen hususlarda acilen değerlendirilerek yerine getirilmesi konusunda da azami hassasiyeti gösteriyoruz. Çalışmalarımızın basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmamız noktasında Kütahya DORUK Gazetesi olarak da azami ihtimamı gösterdiğinden dolayı DORUK Gazetemizin Kurucusu Sayın Ahmet ARABACI,  İmtiyaz Sahibi Sayın Fatma ÇAKIR ve tüm Doruk Gazetesi çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.   Kurucumuz Ahmet ARABACI da: "Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve vatandaşlarımızın haber alma hakkını kullanabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Marifet iltifata tabidir anlayışı ile doğru yapılanları alkışlarken, gördüğümüz eksik ve yanlışları da samimi bir anlayışla dile getiriyoruz. Çalışmalarınızda azami gayreti gösterdiğinizden endişemiz yok ve Kütahya halkı adına bu gayretlerinizden dolayı biz de size teşekkür ediyoruz" dedi. DORUK Gazetesi olarak Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah DAMCI'ya teşekkür eder; başarılı çalışmalarının devamını dileriz. - DORUK
Kütahya Belediyesi'nin başarılı Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, gazetemizi ziyaret ederek; Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istişarelerde bulundu.

Kütahya Belediyesi'nin başarılı Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, gazetemizi ziyaret ederek; Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istişarelerde bulundu.

Kütahya Belediyesi'nin belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden DAMCI: "Kütahya'mızın hak ettiği Belediye hizmetlerini alabilmesi için Başkanımızın koordinasyonu ve talimatları çerçevesinde yönetici ve tüm Belediye personeli olarak yoğun bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gündeme yeni gelen hususlarda acilen değerlendirilerek yerine getirilmesi konusunda da azami hassasiyeti gösteriyoruz. Çalışmalarımızın basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmamız noktasında Kütahya DORUK Gazetesi olarak da azami ihtimamı gösterdiğinden dolayı DORUK Gazetemizin Kurucusu Sayın Ahmet ARABACI,  İmtiyaz Sahibi Sayın Fatma ÇAKIR ve tüm Doruk Gazetesi çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

 

Kurucumuz Ahmet ARABACI da: "Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve vatandaşlarımızın haber alma hakkını kullanabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Marifet iltifata tabidir anlayışı ile doğru yapılanları alkışlarken, gördüğümüz eksik ve yanlışları da samimi bir anlayışla dile getiriyoruz. Çalışmalarınızda azami gayreti gösterdiğinizden endişemiz yok ve Kütahya halkı adına bu gayretlerinizden dolayı biz de size teşekkür ediyoruz" dedi.

DORUK Gazetesi olarak Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah DAMCI'ya teşekkür eder; başarılı çalışmalarının devamını dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.