Başkan Abdullah AYDIN, Güven Tazeledi

Güncel 30.07.2021 - 12:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3631+ kez okundu.
 

Başkan Abdullah AYDIN, Güven Tazeledi

OR-KOOP Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 2021 yılı olağan genel kurul toplantısında Başkan Abdullah AYDIN güven tazeledi.
OR-KOOP Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 2021 yılı olağan genel kurul toplantısında Başkan Abdullah AYDIN güven tazeledi. OR-KOOP Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 2021 yılı olağan genel kurul toplantısı METEM tesisleri toplantı salonunda yapıldı. Genel Kurulda açılış konuşması yapan Başkan Abdullah AYDIN: "Orman köylülerinin sesi ve sorunlarının çözüm merkezi olmaya her zamanki gibi devam edeceğiz. Orman köylülerimiz Ülkemizin vazgeçilmez fertleridir. Her konuda yanlarında olduğumuz gibi Avrupa Uyum Yasaları gereği, Orman Üretim ve Yetiştirme işlerinde bizzat çalışan Birliğimiz üyesi Kooperatif ortaklarına tek yetkili olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi vermeye tüm hızı ile devam ediyoruz. Orman Üretim ve Yetiştirme faaliyetlerini yürüten Kooperatif üyesi olanların Birliğimize müracaat etmeleri halinde her konuda yardımcı olmaya çalışacağız" dedi. Yeterli çoğunluğun sağlandığının tespiti sonrasında oylamaya seçildi. Oylama sonrasında Abdullah AYDIN Başkanlığındaki mevcut yönetim 38 oy alarak 3 yıllığına tekrar göreve getirildi. Diğer aday Ahmet OTAY 25 oyda kaldı. Abdullah AYDIN Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Şu Şekilde Oluştu; Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Abdullah AYDIN, Şaban ÖZŞAHİNLER, Ramazan SARI, Abdullah SARCAN, Mustafa ÇALIŞKAN Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hasan ÇETİN, Arif KARAMAN, Süleyman ÇELİK  Denetim Kurulu Asil Üyeler; Selahattin KESKİN, Seyit Ali BAYRAM Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mehmet KURNAZ, İsmail ERDİL Oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından Teşekkür konuşması için söz alan Başkan Abdullah AYDIN, Genel Kurula katılan tüm üyelere teşekkür ederek birlik ve beraberliklerin devam edeceğini ve her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını bir kez daha yeniledi.  DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
OR-KOOP Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 2021 yılı olağan genel kurul toplantısında Başkan Abdullah AYDIN güven tazeledi.

OR-KOOP Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 2021 yılı olağan genel kurul toplantısında Başkan Abdullah AYDIN güven tazeledi.

OR-KOOP Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge Birliği 2021 yılı olağan genel kurul toplantısı METEM tesisleri toplantı salonunda yapıldı.

Genel Kurulda açılış konuşması yapan Başkan Abdullah AYDIN: "Orman köylülerinin sesi ve sorunlarının çözüm merkezi olmaya her zamanki gibi devam edeceğiz. Orman köylülerimiz Ülkemizin vazgeçilmez fertleridir. Her konuda yanlarında olduğumuz gibi Avrupa Uyum Yasaları gereği, Orman Üretim ve Yetiştirme işlerinde bizzat çalışan Birliğimiz üyesi Kooperatif ortaklarına tek yetkili olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi vermeye tüm hızı ile devam ediyoruz. Orman Üretim ve Yetiştirme faaliyetlerini yürüten Kooperatif üyesi olanların Birliğimize müracaat etmeleri halinde her konuda yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Yeterli çoğunluğun sağlandığının tespiti sonrasında oylamaya seçildi. Oylama sonrasında Abdullah AYDIN Başkanlığındaki mevcut yönetim 38 oy alarak 3 yıllığına tekrar göreve getirildi. Diğer aday Ahmet OTAY 25 oyda kaldı.

Abdullah AYDIN Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Şu Şekilde Oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Abdullah AYDIN, Şaban ÖZŞAHİNLER, Ramazan SARI, Abdullah SARCAN, Mustafa ÇALIŞKAN

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hasan ÇETİN, Arif KARAMAN, Süleyman ÇELİK

 Denetim Kurulu Asil Üyeler; Selahattin KESKİN, Seyit Ali BAYRAM

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mehmet KURNAZ, İsmail ERDİL

Oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından Teşekkür konuşması için söz alan Başkan Abdullah AYDIN, Genel Kurula katılan tüm üyelere teşekkür ederek birlik ve beraberliklerin devam edeceğini ve her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını bir kez daha yeniledi.  DORUK HABER- Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.