AK Parti İl Başkanı ÇETİNBAŞ: CHP Milletvekili ve Başkan Adayı; Kırmızı Başlıklı Kız Masalındaki Babaanne Kılığına Girmiş Kurt Gibi, Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar

Siyaset 02.03.2019 - 17:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3310+ kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanı ÇETİNBAŞ: CHP Milletvekili ve Başkan Adayı; Kırmızı Başlıklı Kız Masalındaki Babaanne Kılığına Girmiş Kurt Gibi, Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar

Postmodern darbenin telin edildiği açık hava toplantısında bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ: "Zillet İttifakının öncülüğünü yapan CHP Kütahya Milletvekili Fazıl KASAP ve Belediye Başkan adayı Eyüp KAHVECİ; KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALINDAKİ BABAANNE KILIĞINA GİRMİŞ KURT GİBİ, Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar." Dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ: "Bundan yaklaşık 6 ay kadar önce bu Kemal KILIÇDAROĞLU'nun CHP'sinin eski parti meclis üyesi, eski genel Başkan Yardımcısı Özgür ÖZEL isimli şahıs, ulusal bir televizyona çıkıp ne söyledi? Ezanı Muhammedi Türkçe okutulsun; sanki ezan bundan böyle Türkçe okunsa her vakit cemaatle namaz kılacak teres. Bir başkası yine CHP'nin İstanbul Milletvekili, Parti Meclis Üyesi Sena KADIGİL. Tweetlerini sosyal medyada görmüşsünüzdür. Ne söylüyor? Hayatımda hiç bir sözden tiksinmedim, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmezden tiksindiğim kadar. Başka ne söylüyor, şu ezanlar ki şahadetlerin dinin temeli ama her sabah kulağıma kulağıma bağırmasa artık. Şimdi açıkca söylüyorum. Rehavete düşmek yok. Biz kazandık demek yok. Milletin emrine girip, hadım olmak var; milletin gönlüne girip hizmetkar olmak var. "CHP Milletvekili ve Başkan Adayı; Kırmızı Başlıklı Kız Masalındaki Kurt Gibi, Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar" Şimdi bu Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Kütahya'daki adamları da daha önce söyledim, burda bir daha söyleyeceğim. Kim bu adamlar biri Milletvekili, öteki Belediye Başkan Adayı. Kahve kahve gezip, Kırmızı Başlıklı Kız masalında babaanne kılığına girmiş kurt gibi bu milleti kandırmaya çalışıyorlar. Kendi CHP'liliklerini, kendi vesayetçiliklerini, kendi diktatörlüklerini, dokuz seçim kaybeden liderlerinin HDP'lilerin ifadesiyle söylüyorum dikkat buyurun; Biz İstanbul'da, İzmir'de, metropollerde, batıda CHP'yi destekleyeceğiz; onlar ise yine kendi ifadesiyle Kürdistan'da bizi destekleyecek diye söyleyip; biliyorsunuz 7 Haziran'da yan yana gelip, nasıl salladık diyen de bu adamlar, işte bu adamların Kütahya'daki adamları kendilerinin CHP'li olduğunu, kendilerinin Kemal KILIÇDAROĞLU'nun olduğunu, kendilerinin kızıyorlarmış kızsınlar ŞER İTTİFAKI'nın, ZİLLET İTTİFAKI'nın birer piyonu olduğunu saklayarak; milletimizi kandırmaya, milletimizin gönlünü çelmeye çalışıyorlar. Buradan açıkça ifade ediyorum, ancak avuçlarını yalarlar.   "Bizler Topyekun, Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Adamlarıyız" Biz Cumhur İttifakına saygılı olarak, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde toplam Cumhur İttifakı oyumuzu artırarak inşallah çıkacağız. Şunu ifade etmek isterim, Kütahya'mızda Cumhur ittifakı modeli yoktur. Hem AK Parti'mizin hem Milliyetçi Hareket Parti'sinin ayrı ayrı adayları var. Hem biz, hem MHP; Cumhur İttifakı'nın temellerine saygılı olarak seçim çalışmalarımızı, rekabetimizi ortaya koyuyoruz. Yıllardır tanıdığım, sevdiğim, hayatında almış olduğu her görevi büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren, ekip çalışmasına uyumlu, beytülmal ne demek bilen, helal nedir, haram ne demek bilen ve gönlünü Kütahya'ya sevdalandırmış Belediye Başkan adayımız Sayın Ahmet Sami KUTLU, Kütahyalı hemşerilerimize Recep Tayyip ERDOĞAN'ın emanetidir. Yani ben, yani Sayın Ahmet Sami KUTLU, yani kıymetli Milletvekillerimiz, İlçe teşkilatımız hepimiz, biz topyekun Kütahya'da Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın adamlarıyız. " Dedi. - DORUK
Postmodern darbenin telin edildiği açık hava toplantısında bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ: "Zillet İttifakının öncülüğünü yapan CHP Kütahya Milletvekili Fazıl KASAP ve Belediye Başkan adayı Eyüp KAHVECİ; KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALINDAKİ BABAANNE KILIĞINA GİRMİŞ KURT GİBİ, Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar." Dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ: "Bundan yaklaşık 6 ay kadar önce bu Kemal KILIÇDAROĞLU'nun CHP'sinin eski parti meclis üyesi, eski genel Başkan Yardımcısı Özgür ÖZEL isimli şahıs, ulusal bir televizyona çıkıp ne söyledi? Ezanı Muhammedi Türkçe okutulsun; sanki ezan bundan böyle Türkçe okunsa her vakit cemaatle namaz kılacak teres.

Bir başkası yine CHP'nin İstanbul Milletvekili, Parti Meclis Üyesi Sena KADIGİL. Tweetlerini sosyal medyada görmüşsünüzdür. Ne söylüyor? Hayatımda hiç bir sözden tiksinmedim, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmezden tiksindiğim kadar. Başka ne söylüyor, şu ezanlar ki şahadetlerin dinin temeli ama her sabah kulağıma kulağıma bağırmasa artık.

Şimdi açıkca söylüyorum. Rehavete düşmek yok. Biz kazandık demek yok. Milletin emrine girip, hadım olmak var; milletin gönlüne girip hizmetkar olmak var.

"CHP Milletvekili ve Başkan Adayı; Kırmızı Başlıklı Kız Masalındaki Kurt Gibi, Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar"

Şimdi bu Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Kütahya'daki adamları da daha önce söyledim, burda bir daha söyleyeceğim. Kim bu adamlar biri Milletvekili, öteki Belediye Başkan Adayı. Kahve kahve gezip, Kırmızı Başlıklı Kız masalında babaanne kılığına girmiş kurt gibi bu milleti kandırmaya çalışıyorlar. Kendi CHP'liliklerini, kendi vesayetçiliklerini, kendi diktatörlüklerini, dokuz seçim kaybeden liderlerinin HDP'lilerin ifadesiyle söylüyorum dikkat buyurun; Biz İstanbul'da, İzmir'de, metropollerde, batıda CHP'yi destekleyeceğiz; onlar ise yine kendi ifadesiyle Kürdistan'da bizi destekleyecek diye söyleyip; biliyorsunuz 7 Haziran'da yan yana gelip, nasıl salladık diyen de bu adamlar, işte bu adamların Kütahya'daki adamları kendilerinin CHP'li olduğunu, kendilerinin Kemal KILIÇDAROĞLU'nun olduğunu, kendilerinin kızıyorlarmış kızsınlar ŞER İTTİFAKI'nın, ZİLLET İTTİFAKI'nın birer piyonu olduğunu saklayarak; milletimizi kandırmaya, milletimizin gönlünü çelmeye çalışıyorlar.

Buradan açıkça ifade ediyorum, ancak avuçlarını yalarlar.

 

"Bizler Topyekun, Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Adamlarıyız"

Biz Cumhur İttifakına saygılı olarak, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde toplam Cumhur İttifakı oyumuzu artırarak inşallah çıkacağız. Şunu ifade etmek isterim, Kütahya'mızda Cumhur ittifakı modeli yoktur. Hem AK Parti'mizin hem Milliyetçi Hareket Parti'sinin ayrı ayrı adayları var. Hem biz, hem MHP; Cumhur İttifakı'nın temellerine saygılı olarak seçim çalışmalarımızı, rekabetimizi ortaya koyuyoruz.

Yıllardır tanıdığım, sevdiğim, hayatında almış olduğu her görevi büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren, ekip çalışmasına uyumlu, beytülmal ne demek bilen, helal nedir, haram ne demek bilen ve gönlünü Kütahya'ya sevdalandırmış Belediye Başkan adayımız Sayın Ahmet Sami KUTLU, Kütahyalı hemşerilerimize Recep Tayyip ERDOĞAN'ın emanetidir. Yani ben, yani Sayın Ahmet Sami KUTLU, yani kıymetli Milletvekillerimiz, İlçe teşkilatımız hepimiz, biz topyekun Kütahya'da Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın adamlarıyız. " Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.