TÜGVA Temsilcisi KAYTANCI: Stratejik ve Hızlı Düşünen Gençler Hazır Mısınız?

26.01.2021 - 22:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4080+ kez okundu.
 

TÜGVA Temsilcisi KAYTANCI: Stratejik ve Hızlı Düşünen Gençler Hazır Mısınız?

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul öğrencilerine yönelik online satranç turnuvası düzenliyor.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul öğrencilerine yönelik online satranç turnuvası düzenliyor. Gençler hazır mısınız? Diyen TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI: "28 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak müracaatlar ile 30 Ocak 2021 tarihinde saat 15:00'de yapılacak Türkiye geneli online Satranç Turnuvasına Kütahya'mızdaki gençlerimizin de katılmasını arzuluyoruz.   Stratejik ve hızlı düşünerek, doğru hamleyi yapmalarını hedefleyen satranç turnuvamıza, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencileri ( T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören 5, 6, 7 ve 8. Sınıflarında okuyan öğrenciler) kapsamaktadır. Yarışmaya her sınıf kendi akranları ile yarışacaktır. Eşleştirme ise; Turnuvanın başında eşleştirmeler oyuncuların puanlarına göre yapılır. Oyunu bitirip lobiye döndüğünüz anda ise kendi sıralamanıza yakın bir rakip ile eşleştirilirsiniz. Böylece bekleme süresi en aza indirgenmiş olur fakat turnuvadaki tüm oyuncularla karşılaşamayabilirsiniz. Daha fazla oyun oynayıp daha çok puan kazanmak için hızlıca oynayın ve lobiye dönün. Turnuva sonunda derece yapan öğrencilere sürpriz ödüller verilecektir" dedi. - DORUK Fatma
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul öğrencilerine yönelik online satranç turnuvası düzenliyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul öğrencilerine yönelik online satranç turnuvası düzenliyor.

Gençler hazır mısınız? Diyen TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI: "28 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak müracaatlar ile 30 Ocak 2021 tarihinde saat 15:00'de yapılacak Türkiye geneli online Satranç Turnuvasına Kütahya'mızdaki gençlerimizin de katılmasını arzuluyoruz.

 

Stratejik ve hızlı düşünerek, doğru hamleyi yapmalarını hedefleyen satranç turnuvamıza, Türkiye’deki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrencileri ( T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören 5, 6, 7 ve 8. Sınıflarında okuyan öğrenciler) kapsamaktadır. Yarışmaya her sınıf kendi akranları ile yarışacaktır.

Eşleştirme ise; Turnuvanın başında eşleştirmeler oyuncuların puanlarına göre yapılır. Oyunu bitirip lobiye döndüğünüz anda ise kendi sıralamanıza yakın bir rakip ile eşleştirilirsiniz. Böylece bekleme süresi en aza indirgenmiş olur fakat turnuvadaki tüm oyuncularla karşılaşamayabilirsiniz. Daha fazla oyun oynayıp daha çok puan kazanmak için hızlıca oynayın ve lobiye dönün.

Turnuva sonunda derece yapan öğrencilere sürpriz ödüller verilecektir" dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.