Tavşanlı'dan Sağlık Personelleri, Türkiye Birincisi Oldu

Sağlık 24.04.2019 - 00:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3232+ kez okundu.
 

Tavşanlı'dan Sağlık Personelleri, Türkiye Birincisi Oldu

Kütahya Tavşanlı ilçesinde Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde görevli Evde Bakım Hizmetleri personelleri, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmede Ebe Ayfer Akın, Ebe Sema Kan, ATT Sibel Öztürk, ATT Ahmer Şeker ve Hemşire Gülcan Uygur Türkiye birincisi seçildi. Teşhis ve tedavi sonrası bakım sürecinde, kronik bir hastalığın takibinde ya da herhangi bir sağlık problemi olmaksızın koruyucu sağlık hizmetlerinin verilmesi sürecinde, ihtiyaç sahiplerine kendi ortamlarında sağlık bakımı hizmet sunan, bu hizmetleri karşılığında, İl ve Türkiye birincisi seçilen, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmeti personellerine, hastane başhekimi Dr. İlker Özhan ve başhekim yardımcısı Dr.Arzu Alkan nezaretinde, Ebe Ayfer Akın, Ebe Sema Kan, ATT Sibel Öztürk, ATT Ahmer Şeker ve Hemşire Gülcan Uygur'a başarı belgeleri Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara tarafından verildi. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, "Evde sağlık hizmetleri ile ilgili bugün 5 personelimize başarı belgelerini takdim ettik. Arkadaşlarımız büyük bir başarı elde ederek, Türkiye genelinde Sağlık Bakanlığının değerlendirmesinde birinci oldular. Bu başarı sadece görev anlayışı ile izah edilebilir. Herkesin bir görevi var ama birinci olabilmek için mutlaka işini severek, aidiyet hissi ile yapmanın etkisi büyüktür. Arkadaşlarımız öncelikle Tavşanlı'da ve ülkemizde çalışan tüm memurlarımıza örnek oldular." Dedi. - DORUK

Kütahya Tavşanlı ilçesinde Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde görevli Evde Bakım Hizmetleri personelleri, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmede Ebe Ayfer Akın, Ebe Sema Kan, ATT Sibel Öztürk, ATT Ahmer Şeker ve Hemşire Gülcan Uygur Türkiye birincisi seçildi.

Teşhis ve tedavi sonrası bakım sürecinde, kronik bir hastalığın takibinde ya da herhangi bir sağlık problemi olmaksızın koruyucu sağlık hizmetlerinin verilmesi sürecinde, ihtiyaç sahiplerine kendi ortamlarında sağlık bakımı hizmet sunan, bu hizmetleri karşılığında, İl ve Türkiye birincisi seçilen, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmeti personellerine, hastane başhekimi Dr. İlker Özhan ve başhekim yardımcısı Dr.Arzu Alkan nezaretinde, Ebe Ayfer Akın, Ebe Sema Kan, ATT Sibel Öztürk, ATT Ahmer Şeker ve Hemşire Gülcan Uygur'a başarı belgeleri Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara tarafından verildi.
Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, "Evde sağlık hizmetleri ile ilgili bugün 5 personelimize başarı belgelerini takdim ettik. Arkadaşlarımız büyük bir başarı elde ederek, Türkiye genelinde Sağlık Bakanlığının değerlendirmesinde birinci oldular. Bu başarı sadece görev anlayışı ile izah edilebilir. Herkesin bir görevi var ama birinci olabilmek için mutlaka işini severek, aidiyet hissi ile yapmanın etkisi büyüktür. Arkadaşlarımız öncelikle Tavşanlı'da ve ülkemizde çalışan tüm memurlarımıza örnek oldular." Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.