Rektör KAVUNCU, Korona'yı Atlattı

Spor 07.12.2020 - 13:45, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2344+ kez okundu.
 

Rektör KAVUNCU, Korona'yı Atlattı

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, covid19'a yakalanarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı, bugün taburcu edildi.
KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, covid19'a yakalanarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı, bugün taburcu edildi. "Sağlık Görevlilerine, Toplumun Şükran Borcu Var" KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU: "Doktorundan hemşiresine, teknikerinden sekreterine ve tüm sağlık görevlilerine tüm toplumun şükran borcu var. Pandeminin getirdiği yük ve risk altında fedakârca görev yapıyorlar. Toplum olarak üzerimize düşen ise kurallara harfiyen uymaktır. Bu işin şakası yok. "Devletimiz Ne Gerekiyorsa, Yapıyor" Bu süreçte öncelikle devletimizin istisnasız tüm hastalara ne gerekiyor ise hiç bir esirgeme yapmadan verdiğini gördüm. Bu imkanlar nedeniyle dünyada ayrıcalıklı insanlarız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanımız Fahrettin KOCA ve emeği geçenlere minnettarız. Yakalanmış olduğum Covid hastalığı nedeniyle 3 hafta süreyle tedavi gördüğüm KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesinden bugün itibariyle taburcu oldum. Hastalığımın 2. Haftası ağır ve yaşam riski oluşturacak şekilde geçti. Allah'ın bahşettiği iyileşme nedeni ile şükrediyorum" dedi. Doruk Gazetesi olarak Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU ve tüm hastalara acil şifalar diler, geçmiş olsun deriz. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, tüm vatandaşlarımızın daha duyarlı davranmasını temenni ederiz. - DORUK
KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, covid19'a yakalanarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı, bugün taburcu edildi.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, covid19'a yakalanarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı, bugün taburcu edildi.

"Sağlık Görevlilerine, Toplumun Şükran Borcu Var"

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU: "Doktorundan hemşiresine, teknikerinden sekreterine ve tüm sağlık görevlilerine tüm toplumun şükran borcu var. Pandeminin getirdiği yük ve risk altında fedakârca görev yapıyorlar. Toplum olarak üzerimize düşen ise kurallara harfiyen uymaktır. Bu işin şakası yok.

"Devletimiz Ne Gerekiyorsa, Yapıyor"

Bu süreçte öncelikle devletimizin istisnasız tüm hastalara ne gerekiyor ise hiç bir esirgeme yapmadan verdiğini gördüm. Bu imkanlar nedeniyle dünyada ayrıcalıklı insanlarız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanımız Fahrettin KOCA ve emeği geçenlere minnettarız.

Yakalanmış olduğum Covid hastalığı nedeniyle 3 hafta süreyle tedavi gördüğüm KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesinden bugün itibariyle taburcu oldum. Hastalığımın 2. Haftası ağır ve yaşam riski oluşturacak şekilde geçti. Allah'ın bahşettiği iyileşme nedeni ile şükrediyorum" dedi.

Doruk Gazetesi olarak Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU ve tüm hastalara acil şifalar diler, geçmiş olsun deriz. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, tüm vatandaşlarımızın daha duyarlı davranmasını temenni ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.