Refika'nın Mutfağı Yeni Yerinde Yeni Vizyonuyla Hizmetinizde

Spor 23.02.2021 - 15:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3363+ kez okundu.
 

Refika'nın Mutfağı Yeni Yerinde Yeni Vizyonuyla Hizmetinizde

15 yıldır alanında Kütahya'mızın yüz akı olan ve Eskişehir yolu 7. Km'de hem Kütahya'lı hemşerilerimizin hem de Kütahya'dan geçen diğer vatandaşların uğrak yeri olan, Refika'nın Mutfağı 21 Şubat'tan itibaren yeni yerinde yeni vizyonuyla müşterilerine hizmete başlamıştır. Refika'nın Mutfağı artık size daha yakın ve Eskişehir Yolu 5. Km.'de sizleri bekliyor. Şuanda pandemi şartları nedeniyle Gel Al Paket hizmeti sunan işletmede Gözleme 5 TL, Köfte 15 TL olup; kısıtlamanın sona erdiği andan itibaren de özlediğiniz servisleriyle ve güler yüzüyle sizlere hizmet etmekten kıvanç duyacaktır.  - DORUK REFİKA'NIN MUTFAĞI - BALLI KAYMAKLI GÖZLEME: Eskişehir Yolu 5. Km Kütahya 0274 225 10 03

15 yıldır alanında Kütahya'mızın yüz akı olan ve Eskişehir yolu 7. Km'de hem Kütahya'lı hemşerilerimizin hem de Kütahya'dan geçen diğer vatandaşların uğrak yeri olan, Refika'nın Mutfağı 21 Şubat'tan itibaren yeni yerinde yeni vizyonuyla müşterilerine hizmete başlamıştır.

Refika'nın Mutfağı artık size daha yakın ve Eskişehir Yolu 5. Km.'de sizleri bekliyor. Şuanda pandemi şartları nedeniyle Gel Al Paket hizmeti sunan işletmede Gözleme 5 TL, Köfte 15 TL olup; kısıtlamanın sona erdiği andan itibaren de özlediğiniz servisleriyle ve güler yüzüyle sizlere hizmet etmekten kıvanç duyacaktır.  - DORUK

REFİKA'NIN MUTFAĞI - BALLI KAYMAKLI GÖZLEME:

Eskişehir Yolu 5. Km Kütahya

0274 225 10 03

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.