Pozitif Vaka İzolasyon İhlalli Vatandaş, Zafertepe'de Yakalandı

Spor 17.04.2021 - 14:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4280+ kez okundu.
 

Pozitif Vaka İzolasyon İhlalli Vatandaş, Zafertepe'de Yakalandı

Zafertepe polis noktasında yapılan denetimlerde 1 kişinin pozitif vaka izolasyon kuralını ihlal ettiği tespit edilerek, cezai işlem uygulandı ve yurda yerleştirildi. Koronavirüs ve izolasyon denetimleri kapsamında yapılan uygulamalarda pozitif vaka izolasyon kuralını ihlal eden 1 kişi Zafertepe polis noktasında yakalandı. İdari para cezası uygulanan ve suç duyurusunda bulunulan şahıs, karantina süresini tamamlamak üzere yurda yerleştirildi. Pozitif vakalarda ve temaslılarda karantina süreçlerine dikkat edelim, sadece kendimizi değil, çevremizdeki herkesi riske atıyoruz. Lütfen duyarlı olalım.  - DORUK

Zafertepe polis noktasında yapılan denetimlerde 1 kişinin pozitif vaka izolasyon kuralını ihlal ettiği tespit edilerek, cezai işlem uygulandı ve yurda yerleştirildi.

Koronavirüs ve izolasyon denetimleri kapsamında yapılan uygulamalarda pozitif vaka izolasyon kuralını ihlal eden 1 kişi Zafertepe polis noktasında yakalandı.

İdari para cezası uygulanan ve suç duyurusunda bulunulan şahıs, karantina süresini tamamlamak üzere yurda yerleştirildi.

Pozitif vakalarda ve temaslılarda karantina süreçlerine dikkat edelim, sadece kendimizi değil, çevremizdeki herkesi riske atıyoruz. Lütfen duyarlı olalım.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.