OR-KOOP BÖLGESEL BİRLİKLER TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI.

Spor 29.01.2021 - 10:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3112+ kez okundu.
 

OR-KOOP BÖLGESEL BİRLİKLER TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI.

Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği ( OR-KOOP ) Bölge toplantısı Ankara'da yapıldı.
Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (OR-KOOP ) 2021 yılı Bölgesel birlikleri toplantısı Ankara Genel Merkez binası konferans salonunda yapıldı. Bölge Birlikleri toplantısına OR-KOOP yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa, Bolu, Düzce, Denizli, Karabük,Kastamonu,Kütahya-Uşak, Ordu,Muğla,Zonguldak İlleri Birlik Başkanları ve sınav koordinatörlerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge birliği adına (OR-KOOP) Birlik Başkanı Abdullah AYDIN ve sınav koordinatörü Hüdayim GÜLER katılım sağladı. Toplantı Katılımcıların kendilerini tanıtmasının ardından, Birlik Başkanı Cafer YÜKSEL yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. OR-KOOP Birlik Genel Başkanı Cafer YÜKSEL konuşmasında, özetle ; '' Türkiye Orman konusunda çok zengin bir coğrafi yapıya sahiptir.Ormanlarımıza sahip çıkmak, Kesim, bakım ve gençleştirme konularında daha bilinçli çalışma yapabilmek adına Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Birimi (ORKOOP MYB) Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetki kapsamındaki ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetlerini yürüten Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu olarak üzerimize düşen her konuda en iyi şekilde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu anlamda 2021 yılı için planlanan çalışmalarımızla ilgili Bölge Birliklerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan Yönetim Kurulu üyelerimize, Birlik Başkanlarımıza ve Sınav Koordinatörlerimize teşekkür ederim 2021 yılında yapacağımız Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınav sürecinde hepinize başarılar dilerim'' dedi OR-KOOP Genel Müdürü Erdem KAPLAN ve Mesleki Yeterlilik Birim Müdürü Ünal ÖZDOĞRU, geçtiğimiz 2020 yılının değerlendirilmesi ve 2021 yılındaki hedefler konusunda bilgilendirme konuşmaları ve Mesleki Yeterlilik Sınavlarında yapılan değişikler hakkında açıklamalarda bulundular. Birlik başkanları ve diğer katılımcıların görüş,öneri ve temennilerini içeren konuşmaların ardından toplantı sona erdi. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği ( OR-KOOP ) Bölge toplantısı Ankara'da yapıldı.

Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (OR-KOOP ) 2021 yılı Bölgesel birlikleri toplantısı Ankara Genel Merkez binası konferans salonunda yapıldı.

Bölge Birlikleri toplantısına OR-KOOP yönetim Kurulu üyeleri ile Bursa, Bolu, Düzce, Denizli, Karabük,Kastamonu,Kütahya-Uşak, Ordu,Muğla,Zonguldak İlleri Birlik Başkanları ve sınav koordinatörlerinin katılımı ile gerçekleşti.
Toplantıya Kütahya-Uşak Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Bölge birliği adına (OR-KOOP) Birlik Başkanı Abdullah AYDIN ve sınav koordinatörü Hüdayim GÜLER katılım sağladı.
Toplantı Katılımcıların kendilerini tanıtmasının ardından, Birlik Başkanı Cafer YÜKSEL yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.
OR-KOOP Birlik Genel Başkanı Cafer YÜKSEL konuşmasında, özetle ;
'' Türkiye Orman konusunda çok zengin bir coğrafi yapıya sahiptir.Ormanlarımıza sahip çıkmak, Kesim, bakım ve gençleştirme konularında daha bilinçli çalışma yapabilmek adına Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Birimi (ORKOOP MYB) Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetki kapsamındaki ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetlerini yürüten Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu olarak üzerimize düşen her konuda en iyi şekilde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu anlamda 2021 yılı için planlanan çalışmalarımızla ilgili Bölge Birliklerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan Yönetim Kurulu üyelerimize, Birlik Başkanlarımıza ve Sınav Koordinatörlerimize teşekkür ederim 2021 yılında yapacağımız Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınav sürecinde hepinize başarılar dilerim'' dedi
OR-KOOP Genel Müdürü Erdem KAPLAN ve Mesleki Yeterlilik Birim Müdürü Ünal ÖZDOĞRU, geçtiğimiz 2020 yılının değerlendirilmesi ve 2021 yılındaki hedefler konusunda bilgilendirme konuşmaları ve Mesleki Yeterlilik Sınavlarında yapılan değişikler hakkında açıklamalarda bulundular.
Birlik başkanları ve diğer katılımcıların görüş,öneri ve temennilerini içeren konuşmaların ardından toplantı sona erdi. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.