Milletvekili ERBAŞ, Gençlik Merkezinde Şehit Ahmet ASAN'ı Yaşatmak İstiyor

Güncel 07.05.2021 - 14:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3026+ kez okundu.
 

Milletvekili ERBAŞ, Gençlik Merkezinde Şehit Ahmet ASAN'ı Yaşatmak İstiyor

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Yıldırım Harekâtı’nda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Çavuş Ahmet ASAN’ın  ailesine taziye ziyaretinde bulundu.   ASAN ailesinin Emet ilçesindeki evinde, ASAN ailesine başsağlığı dileklerini ileten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ ; “ Ailemizin ; “ Şehidimizin adının bir okul yada halka hizmet edecek olan bir kurumda yaşatılmasını istiyoruz.” Şeklinde istekleri oldu. Emet ilçemizde yapımı tamamlanma aşamasına gelen EMET GENÇLİK MERKEZİ’nin adının, “AHMET ASAN GENÇLİK MERKEZİ” olması için, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile görüşeceğim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailemize başsağlığı diliyorum. Tekrardan Kütahya'mızın ve Milletimizin başısağolsun.”dedi. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ'ın şehit ailesine yaptığı ziyarette MHP İl Başkanı Selçuk ALIÇ, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN, MHP Emet teşkilatı yer aldı. - DORUK

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Yıldırım Harekâtı’nda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Çavuş Ahmet ASAN’ın  ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

ASAN ailesinin Emet ilçesindeki evinde, ASAN ailesine başsağlığı dileklerini ileten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ ; “ Ailemizin ; “ Şehidimizin adının bir okul yada halka hizmet edecek olan bir kurumda yaşatılmasını istiyoruz.” Şeklinde istekleri oldu. Emet ilçemizde yapımı tamamlanma aşamasına gelen EMET GENÇLİK MERKEZİ’nin adının, “AHMET ASAN GENÇLİK MERKEZİ” olması için, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile görüşeceğim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailemize başsağlığı diliyorum. Tekrardan Kütahya'mızın ve Milletimizin başısağolsun.”dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ'ın şehit ailesine yaptığı ziyarette MHP İl Başkanı Selçuk ALIÇ, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa DÜZGÜN, MHP Emet teşkilatı yer aldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.