LİDERLİĞE MİTİL ATTIK

14.10.2019 - 10:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2297+ kez okundu.
 

LİDERLİĞE MİTİL ATTIK

Belediye Kütahyaspor, Pamukova1968spor'u 4-0 yenerek liderliğe devam dedi.
Halil Akkaş stadyumunda başlayan müsabakaya dolu tribünle başlayan Belediye Kütahyaspor, grup sonuncusu rakibi karşısında hem 3 puan almak hemde iyi bir avaraj yakalamak düşüncesi ile sahaya çıktı. Maçdan önce Belediye Başkanı Prof Dr.Alim IŞIK ve Milletvekili Ahmet ERBAŞ taraftarlara Türk Bayrağı dağıttı.Her iki takım sahaya Barış Pınarı harekatında olan Mehmetciklerimize başarılar dileyen pankartla çıktı. Müsabaka futbol oynamaya müsait bir bir havada başladı. Maçın ilk 20 dakikası rakibin direnmesi ve karşılıklı ataklarla geçti. Maçın 27.dakikasında beklenen ilk gol geldi. Geliştirilen bir atak sonucunda ceza sahası içinde topu önünde bulan A.H.Ali Denizer (8) kalecinin sağından topu filelere göndererek maçı 1-0'a getiren golü kaydetti. Golden sonra üzerindeki stresi atan ve rahatlayan BelediyeKütahyaspor daha rahat bir futbol sergilemeye başladı ve bunun semeresini 39.dakikada Enes Berberoğlu ile yakaladı ve skuru 2-0'a taşıdı.Bu sonuç aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu. İkinci yarıya aynı tempo ve istekle başlayan Belediye Kütahyaspor, zayıf rakibi karşısında rahat oyunu ile 71.dakikada 3.golünü ikinci yarıda oyuna dahil olan Mustafa Tahran (20) ile buldu.Rakip Pamukova1968spor'un direncinin kırıldığı maçın son anlarında verkaç sonrasında topu alan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Okan Sarı (9) takımının 4.golünü attığında dakikalar 83. gösteriyordu. Maç bu sonuçla biterken Belediye Kütahyaspor 10 puanla liderliği devam ettirdi. Önümüzdeki hafta grupda 11 sırada yer alan vefaspor deplasmanına gidecek olan Belediye Kütahyaspor'un alacağı sonuç şimdiden merakla bekleniyor.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Belediye Kütahyaspor, Pamukova1968spor'u 4-0 yenerek liderliğe devam dedi.

Halil Akkaş stadyumunda başlayan müsabakaya dolu tribünle başlayan Belediye Kütahyaspor, grup sonuncusu rakibi karşısında hem 3 puan almak hemde iyi bir avaraj yakalamak düşüncesi ile sahaya çıktı.

Maçdan önce Belediye Başkanı Prof Dr.Alim IŞIK ve Milletvekili Ahmet ERBAŞ taraftarlara Türk Bayrağı dağıttı.Her iki takım sahaya Barış Pınarı harekatında olan Mehmetciklerimize başarılar dileyen pankartla çıktı.

Müsabaka futbol oynamaya müsait bir bir havada başladı. Maçın ilk 20 dakikası rakibin direnmesi ve karşılıklı ataklarla geçti. Maçın 27.dakikasında beklenen ilk gol geldi. Geliştirilen bir atak sonucunda ceza sahası içinde topu önünde bulan A.H.Ali Denizer (8) kalecinin sağından topu filelere göndererek maçı 1-0'a getiren golü kaydetti.

Golden sonra üzerindeki stresi atan ve rahatlayan BelediyeKütahyaspor daha rahat bir futbol sergilemeye başladı ve bunun semeresini 39.dakikada Enes Berberoğlu ile yakaladı ve skuru 2-0'a taşıdı.Bu sonuç aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.

İkinci yarıya aynı tempo ve istekle başlayan Belediye Kütahyaspor, zayıf rakibi karşısında rahat oyunu ile 71.dakikada 3.golünü ikinci yarıda oyuna dahil olan Mustafa Tahran (20) ile buldu.Rakip Pamukova1968spor'un direncinin kırıldığı maçın son anlarında verkaç sonrasında topu alan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Okan Sarı (9) takımının 4.golünü attığında dakikalar 83. gösteriyordu. Maç bu sonuçla biterken Belediye Kütahyaspor 10 puanla liderliği devam ettirdi.

Önümüzdeki hafta grupda 11 sırada yer alan vefaspor deplasmanına gidecek olan Belediye Kütahyaspor'un alacağı sonuç şimdiden merakla bekleniyor.DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.