LİDERLİĞE DEVAM

27.10.2019 - 22:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2355+ kez okundu.
 

LİDERLİĞE DEVAM

Maltepesporu'da 2-0 la geçen Belediye Kütahyaspor liderliğini devam ettirdi.
Halil Akkaş stadyumunda oynanan karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor, 9.grup da 5 maç da topladığı 13 puanla lider olarak çıkarken, rakibi Maltepespor ise 5 maç da 7 puan alarak 9.sırada bulunuyordu. Maça temkinli maçlayan Belediye Kütahyaspor önce oyunda hakimiyeti kurmak daha sonra ise galibiyeti düşünerek sahaya çıktı.Rakip Maltepespor ise namağlup ve grup lideri olan ev sahibi takımdan erken gol yememeyi düşünüp en azından ilk yarıyı berabere bitirme düşüncesi ile maça başladı. Karşılıklı cılız ataklarla ve genelde orta saha mücadelesi şeklinde devam eden maçın ortalarında, ilk tehlikeli atak rakip maltepespordan geldi.Kaleci Mehmet Akif Önal sert şutu yatarak kornere çelebildi. Maç da ilk yarının sonlarına gelinirken Belediye Kütahyaspor ataklarını sıklaştırdı.Devre arasına galibiyetle girmek istiyordu.Sağlı sollu ataklar meyvesini 45+2 de verdi.Orta sahada kazanılan serbest vuruş da rakip ceza sahası içine gönderilen topu rakibin sektirmesi sonucunda önünde bulan Kemal Ünal (11) ayağının ucuyla dokunarak skoru 1-0' a getiren golü attı.Kalecinin gol sonrasında, golü atan Kemal Ünal'a kural dışı yaptığı sert hareketi maçın orta hakemi direk kırmızı kartla cezalandırması sonucunda rakip Maltepespor soyunma odasına 10 kişi, Belediye Kütahyaspor ise,1-0 galibiyetle gitti. Maçın 2.yarısı yedek kaleci ile devam eden Misafir takım skoru kendi lehine döndürecek bir oyun ortaya koyamamasına karşılık, ev sahibi Belediye Kütahyaspor ise ileri uç adamlarının beceriksizliği nedeniyle skoru arttırıcı gol bulmak da zorlandılar. Maçın normal süresinin bitimine 3 dakika kala sol kanatdan geliştirilen atak sonrası ceza sahası önüne yapılan ortada topla buluşan ilk golün sahibi Kemal Önal kaleyi karşıdan gören pozisyonda sert vurdu.Kalecinin solundan topu filelere göndererek skor 2-0' a getirdi.Bu skor aynı zamanda maçın sonucu oldu. Orta hakemin maçı bitiren düdüğünden sonra klasik hale gelen maç sonrası galibiyet kutlaması için tribüne gelmeyen ev sahibi Belediye Kütahyaspor'u seyirciler protesto etti ve yönetimin takımı tribünlere getirmesi istendi.Yöneticilerin soyunma odasına giderek takımı tekrar sahaya çıkartıp seyirci ile buluşturduğu sırada bazı aşırı fanatik seyircilerin taşkınlık yapması, yönetim,futbolcu ve seyirciler arasında sözlü tartışmalara ve gerginliğe neden oldu. Emniyet güçlerinin ve bazı yöneticilerin araya girmesi ile olay tatlıya bağlandı. Seyirci ve futbolcular galibiyet sevincini tezahürat ve alkışlarla kutladılar. Grubunda 6.maçını'da galibiyetle kapatarak 16 puanla namağlup olarak liderliğini sürdüren Belediye Kütahyaspor önümüzdeki hafta Gülbahçespor deplasmanına gidecek. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Maltepesporu'da 2-0 la geçen Belediye Kütahyaspor liderliğini devam ettirdi.

Halil Akkaş stadyumunda oynanan karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor, 9.grup da 5 maç da topladığı 13 puanla lider olarak çıkarken, rakibi Maltepespor ise 5 maç da 7 puan alarak 9.sırada bulunuyordu.
Maça temkinli maçlayan Belediye Kütahyaspor önce oyunda hakimiyeti kurmak daha sonra ise galibiyeti düşünerek sahaya çıktı.Rakip Maltepespor ise namağlup ve grup lideri olan ev sahibi takımdan erken gol yememeyi düşünüp en azından ilk yarıyı berabere bitirme düşüncesi ile maça başladı.
Karşılıklı cılız ataklarla ve genelde orta saha mücadelesi şeklinde devam eden maçın ortalarında, ilk tehlikeli atak rakip maltepespordan geldi.Kaleci Mehmet Akif Önal sert şutu yatarak kornere çelebildi.
Maç da ilk yarının sonlarına gelinirken Belediye Kütahyaspor ataklarını sıklaştırdı.Devre arasına galibiyetle girmek istiyordu.Sağlı sollu ataklar meyvesini 45+2 de verdi.Orta sahada kazanılan serbest vuruş da rakip ceza sahası içine gönderilen topu rakibin sektirmesi sonucunda önünde bulan Kemal Ünal (11) ayağının ucuyla dokunarak skoru 1-0' a getiren golü attı.Kalecinin gol sonrasında, golü atan Kemal Ünal'a kural dışı yaptığı sert hareketi maçın orta hakemi direk kırmızı kartla cezalandırması sonucunda rakip Maltepespor soyunma odasına 10 kişi, Belediye Kütahyaspor ise,1-0 galibiyetle gitti.
Maçın 2.yarısı yedek kaleci ile devam eden Misafir takım skoru kendi lehine döndürecek bir oyun ortaya koyamamasına karşılık, ev sahibi Belediye Kütahyaspor ise ileri uç adamlarının beceriksizliği nedeniyle skoru arttırıcı gol bulmak da zorlandılar.
Maçın normal süresinin bitimine 3 dakika kala sol kanatdan geliştirilen atak sonrası ceza sahası önüne yapılan ortada topla buluşan ilk golün sahibi Kemal Önal kaleyi karşıdan gören pozisyonda sert vurdu.Kalecinin solundan topu filelere göndererek skor 2-0' a getirdi.Bu skor aynı zamanda maçın sonucu oldu.
Orta hakemin maçı bitiren düdüğünden sonra klasik hale gelen maç sonrası galibiyet kutlaması için tribüne gelmeyen ev sahibi Belediye Kütahyaspor'u seyirciler protesto etti ve yönetimin takımı tribünlere getirmesi istendi.Yöneticilerin soyunma odasına giderek takımı tekrar sahaya çıkartıp seyirci ile buluşturduğu sırada bazı aşırı fanatik seyircilerin taşkınlık yapması, yönetim,futbolcu ve seyirciler arasında sözlü tartışmalara ve gerginliğe neden oldu. Emniyet güçlerinin ve bazı yöneticilerin araya girmesi ile olay tatlıya bağlandı. Seyirci ve futbolcular galibiyet sevincini tezahürat ve alkışlarla kutladılar.
Grubunda 6.maçını'da galibiyetle kapatarak 16 puanla namağlup olarak liderliğini sürdüren Belediye Kütahyaspor önümüzdeki hafta Gülbahçespor deplasmanına gidecek.
DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.