Kütahyaspor İçin Ankara’ya Çıkartma Yaptılar

15.07.2020 - 18:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3592+ kez okundu.
 

Kütahyaspor İçin Ankara’ya Çıkartma Yaptılar

Türkiye Futbol Federasyonunun BAL Ligi hakkında aldığı skandal kararların ardından, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel vakit kaybetmeden Ankara’ya gitti.
Türkiye Futbol Federasyonunun BAL Ligi hakkında aldığı skandal kararların ardından, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel vakit kaybetmeden Ankara’ya gitti. Ankara’da MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile bir durum değerlendirmesi yapan ikili daha sonra, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ile TBMM Meclis Başkan Vekilleri Celal Adan ve Sadi Bilgiç’i ziyaret etti. Nihat ÖZDEMİR İle Görüşme! Belediye Kütahyasporun hakkını korumak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Bugün ilk olarak, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel ile TBMM Meclis Başkan vekili Celal Adan’ı ziyaret ettik.  Celal bey bize destek sözü vererek hemen TFF Başkanı Nihat Özdemir’i arayarak, konunun tekrar gözden geçirilmesini istedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. MHP Genel Başkan Yardımcısı KALAYCI:  Belediye Kütahya İçin Seferber Oldu  Celal beyin ardından MHP Genel Başkan yardımcımız Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile birlikte TBMM Meclis Başkan vekili Sadi Bilgiç’i ziyaret ettik. Sadi beyde Spor Bakanlığında hemen Belediye Kütahyaspor için girişimlerde bulundu. Genel Başkan yardımcımız Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’ya ve Sadi Beye  Kütahya adına çok teşekkür ediyorum.  Daha yolun başındayız. Kütahya bizim memleketimiz. Sonuç alıncaya kadar çalmadık kapı bırakmayacağız.” Diye konuştu. - DORUK
Türkiye Futbol Federasyonunun BAL Ligi hakkında aldığı skandal kararların ardından, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel vakit kaybetmeden Ankara’ya gitti.

Türkiye Futbol Federasyonunun BAL Ligi hakkında aldığı skandal kararların ardından, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel vakit kaybetmeden Ankara’ya gitti. Ankara’da MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile bir durum değerlendirmesi yapan ikili daha sonra, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ile TBMM Meclis Başkan Vekilleri Celal Adan ve Sadi Bilgiç’i ziyaret etti.

Nihat ÖZDEMİR İle Görüşme!

Belediye Kütahyasporun hakkını korumak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Bugün ilk olarak, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel ile TBMM Meclis Başkan vekili Celal Adan’ı ziyaret ettik.  Celal bey bize destek sözü vererek hemen TFF Başkanı Nihat Özdemir’i arayarak, konunun tekrar gözden geçirilmesini istedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

MHP Genel Başkan Yardımcısı KALAYCI:  Belediye Kütahya İçin Seferber Oldu

 Celal beyin ardından MHP Genel Başkan yardımcımız Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile birlikte TBMM Meclis Başkan vekili Sadi Bilgiç’i ziyaret ettik. Sadi beyde Spor Bakanlığında hemen Belediye Kütahyaspor için girişimlerde bulundu. Genel Başkan yardımcımız Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’ya ve Sadi Beye  Kütahya adına çok teşekkür ediyorum.  Daha yolun başındayız. Kütahya bizim memleketimiz. Sonuç alıncaya kadar çalmadık kapı bırakmayacağız.” Diye konuştu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.