Kütahya Belediyesi'nden Esnaf ve Vatandaşa Destek

Spor 18.02.2021 - 10:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2934+ kez okundu.
 

Kütahya Belediyesi'nden Esnaf ve Vatandaşa Destek

Pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnaflara ve vatandaşlara Kütahya Belediyesi destek oluyor. Belediye ekipleri esnaflara ve vatandaşlara içerisinde dezenfektan, maske ve kolonyanın yer aldığı sağlık paketi hediye ediyor.  Kütahya Belediyesi pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnafların ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu süreçte esnaf ve vatandaşları gezen Kütahya Belediyesi ekipleri, içerisinde dezenfektan, maske ve kolonyanın yer aldığı sağlık paketini hediye ediyorlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine verilen sağlık paketinden memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür ettiler. - DORUK

Pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnaflara ve vatandaşlara Kütahya Belediyesi destek oluyor. Belediye ekipleri esnaflara ve vatandaşlara içerisinde dezenfektan, maske ve kolonyanın yer aldığı sağlık paketi hediye ediyor. 

Kütahya Belediyesi pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan esnafların ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu süreçte esnaf ve vatandaşları gezen Kütahya Belediyesi ekipleri, içerisinde dezenfektan, maske ve kolonyanın yer aldığı sağlık paketini hediye ediyorlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine verilen sağlık paketinden memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür ettiler. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.