KSBÜ, Emet'le Sağlık Termal Turizm Projelerini Görüştü

Güncel 26.01.2021 - 21:50, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3134+ kez okundu.
 

KSBÜ, Emet'le Sağlık Termal Turizm Projelerini Görüştü

Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman CİNER ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan SEZER; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU’yu makamında ziyaret ettiler.
Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman CİNER ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan SEZER; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU’yu makamında ziyaret ettiler. Emet heyeti, bu ilçenin doğal güzellikleri ve kaplıcaların varlığına dikkat çekerek, sağlık ve termal turizm hakkında yapılacak projelerle ilgili bilgilendirmede bulundular. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU da Emet’in gelişmesine katkı sağlayacak her türlü projeye üniversite olarak açık olduklarını belirterek, projelerin hayata geçmesi için yapılacak çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti. Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN: "Dünya'da iki yerde bulunan, biri ise İlimiz Emet ilçesinde bulunan, hiçbir yerde göremeyeceğiniz, 24 saatte yosun üreten doğal yosun havuzunda, doğal olarak ayaklarınızın altında kaynayan su 37 derecedir. Yosunun zayıflatıcı etkisinin yanı sıra kolestrol, lipid, trigliserid gibi yağ yapıcı maddeleri parçalayıcı etkisi de vardır. Zayıflatıcı ve yağ parçalayıcı etkisinin yanında metabolizmayı düzenler, vücuttaki toksin maddeleri atmaya yardımcı olur, doku elastikiyetini arttırır ve dolayısıyla dokuları gençleştirir. Emet ilçemizdeki sular farklı özelliklere sahip olup, farklı şehirlerden de misafirlerimizi kabul ediyoruz. Hekim kontrolün de banyo uygulamaları şeklinde kronik dönemdeki kas hastalıklarında,  iskelet hastalıklarında, eklem hastalıklarında, kronik bel ağrılarında, ortepedik operasyonlar sonrasında, genel stres bozukluğunda,  yumuşak doku hastalıklarının tedavisinde ve spor yaralanmalarında yardımcı tedavi olarak kullanılmaktadır. Bizleri kabulünüzden ve şehrimize katkılarınızdan dolayı Sayın Rektörüm size teşekkür ederiz. Bizler de üniversitemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız." dedi. - DORUK
Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman CİNER ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan SEZER; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU’yu makamında ziyaret ettiler.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman CİNER ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan SEZER; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU’yu makamında ziyaret ettiler.

Emet heyeti, bu ilçenin doğal güzellikleri ve kaplıcaların varlığına dikkat çekerek, sağlık ve termal turizm hakkında yapılacak projelerle ilgili bilgilendirmede bulundular.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU da Emet’in gelişmesine katkı sağlayacak her türlü projeye üniversite olarak açık olduklarını belirterek, projelerin hayata geçmesi için yapılacak çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN: "Dünya'da iki yerde bulunan, biri ise İlimiz Emet ilçesinde bulunan, hiçbir yerde göremeyeceğiniz, 24 saatte yosun üreten doğal yosun havuzunda, doğal olarak ayaklarınızın altında kaynayan su 37 derecedir. Yosunun zayıflatıcı etkisinin yanı sıra kolestrol, lipid, trigliserid gibi yağ yapıcı maddeleri parçalayıcı etkisi de vardır. Zayıflatıcı ve yağ parçalayıcı etkisinin yanında metabolizmayı düzenler, vücuttaki toksin maddeleri atmaya yardımcı olur, doku elastikiyetini arttırır ve dolayısıyla dokuları gençleştirir. Emet ilçemizdeki sular farklı özelliklere sahip olup, farklı şehirlerden de misafirlerimizi kabul ediyoruz.

Hekim kontrolün de banyo uygulamaları şeklinde kronik dönemdeki kas hastalıklarında,  iskelet hastalıklarında, eklem hastalıklarında, kronik bel ağrılarında, ortepedik operasyonlar sonrasında, genel stres bozukluğunda,  yumuşak doku hastalıklarının tedavisinde ve spor yaralanmalarında yardımcı tedavi olarak kullanılmaktadır.

Bizleri kabulünüzden ve şehrimize katkılarınızdan dolayı Sayın Rektörüm size teşekkür ederiz. Bizler de üniversitemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız." dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.